Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΧΙ σε Ένοπλες Δυνάμεις υπηρέτες των λαθρομεταναστών!

ΟΧΙ σε Ένοπλες Δυνάμεις υπηρέτες των λαθρομεταναστών!

Στρατός που τον κατήντησαν να γίνει κουβερνάντα,
Στρατός που τον εμάραναν τα λείψανα κι οι δρόμοι,
Τέτοιος Στρατός καλλίτερα να λείψει μια για πάντα
» Γ. ΣΟΥΡΗΣ

Καταντήσαμε στο σημείο αρματαγωγά του Πολεμικού μας Ναυτικού να κοιμίζουν και να σιτίζουν λαθρομετανάστες! Την ίδια ώρα, που στο Αιγαίο υπάρχει μια κρίση σοβαρή με την Τουρκία! Αυτά είναι όμως λεπτομέρειες για αυτούς που μας κυβερνούν

Μάλιστα, εκδίδουν και ανακοινώσεις κομπάζοντας για το γεγονός ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας έχουν γίνει υπηρεσία εξυπηρετήσεως Ασιατών και Αφρικανών, μία από αυτές και η εξής:

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης συνδρομής και του κεντρικού συντονιστικού ρόλου που έχουν αναλάβει οι Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΔ) για την εύρυθμη λειτουργία, τοπικά, των δομών φιλοξενίας προσφύγων, σας γνωρίζεται ότι για τις 28 Νοεμβρίου 2019 διαμένουν σε 34 δομές διαχείρισης ΕΔ, 55.085 μετανάστες/πρόσφυγες, με δυνατότητα φιλοξενίας 30.708 ατόμων (οι δομές φιλοξενίας Λέσβου, Σάμου, Χίου, Λέρου, Κω, Έβρου, Μαλακάσας και Διαβατών) έχουν υπεράριθμους μετανάστες/πρόσφυγες σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς) … Για την υγειονομική κάλυψη διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους Κλάδους των ΕΔ.»

Επίκαιρος ο στίχος του Σουρή λοιπόν! Και απαράδεκτο το γεγονός ότι κατάντησαν τον Στρατό “κουβερνάντα” των λαθρομεταναστών.

Exit mobile version