Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι “Ντεσπεράντος” του Σήμερα, Χρυσαυγίτες του Αύριο – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Οι “Ντεσπεράντος” του Σήμερα, Χρυσαυγίτες του Αύριο -  Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

“ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ – ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ”

Κατ’ αρχάς μία διευκρίνιση για τον τίτλο αυτού του κειμένου και όχι για το “ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ- ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ”, που είναι ένα από τα συνθήματα του Κινήματός μας, που ακούστηκε και ακούγεται σε δρόμους και σε πλατείες εδώ και δέκα και πλέον χρόνια σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Όσο μπορούμε και όπου μπορούμε απέναντι σε ένα σύστημα σκληρά εχθρικό απέναντί μας και στην πραγματικότητα παράνομο και εις ό,τι μας αφορά αντιδημοκρατικό. Μια παρένθεση για την λέξη “Ντεσπεράντος”, που υπάρχει στον τίτλο.

“Ντεσπεράντος” σημαίνει απελπισμένος, αλλά στην ουσία και στην πράξη σημαίνει αυτόν, που δεν έχει να χάσει τίποτε και αναζητεί την τύχη του έτοιμος να διακινδυνεύσει, έτοιμος εάν χρειαστεί να κάνει θυσίες για να επιτύχει το άπιαστο και ουτοπικό για τους πολλούς όνειρό του. Και τι άλλο αλήθεια από “Ντεσπεράντος” ήμασταν όλοι εμείς οι Χρυσαυγίτες του 2000 και του 2010, που κατορθώσαμε να βρεθούμε στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής χωρίς κανέναν να μας στηρίζει και έχοντας απέναντί μας τους πάντες!

Δημοσιεύονται δημοσκοπήσεις και δημοσιεύθηκαν και στο παρελθόν και κάποιες από τις πρόσφατες μας φέρνουν και πάλι στην Βουλή. Μη τους δίνετε σημασία. Δεν είναι τίποτε μπροστά στο χαώδες 45% της αποχής, που μέσα του περιέχει σε μεγάλο ποσοστό μια ολοκληρωτική άρνηση στο σύστημα! Και δυστυχώς πολλοί από αυτούς πίστεψαν τα πληρωμένα ΜΜΕ της δικτατορίας των διεφθαρμένων που εξουσιάζει την Πατρίδα μας και πίστεψαν ότι εμείς οι Χρυσαυγίτες έχουμε ενταχθεί στο σύστημα! Πιο συγκεκριμένα μάλιστα, οι προπαγανδιστές της Ν.Δ. είπαν ότι έχουμε κάνει υπόγειες συμφωνίες και συνεργαστήκαμε με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ιδού ένα και μάλιστα μετεκλογικό, πρόσφατο δημοσίευμα μιας ιστοσελίδας που στηρίζει τον νεοφιλελευθερισμό και την Ν.Δ. του Μητσοτάκη: CAPITAL.GR ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: “… Mια υπόδικη Χρυσή Αυγή ήταν χρυσή ευκαιρία. Ο υπόδικος εκβιάζεται πολύ εύκολα, είναι σε καταστολή, κι αν του κόψεις και την κρατική επιχορήγηση όπως έγινε, του δημιουργείς πρόβλημα κομματικής επιβίωσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή την ευκαιρία την εκμεταλλεύτηκε και επί 5 σχεδόν χρόνια τη δίκη την πάγωσε … “Περιέργως” οι χρυσαυγίτες συνέπλεαν μαζί του, στις κρίσιμες ψηφοφορίες στη Βουλή.”

Ποιός συνεργάσθηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Για να δούμε, λοιπόν, εάν συμπλέαμε στις κρίσιμες ψηφοφορίες στην Βουλή μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ! Διαβάζουμε στην “Εφημερίδα των Συντακτών” για το τι γινόταν στην Βουλή τις ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ:  “Ερευνα της ΜΚΟ Vouliwatch: σε αντίθεση με τις κορώνες της Ν.Δ., του ΚΙΝ.ΑΛΛ. και των φιλικών τους ΜΜΕ περί διχασμού, λαϊκισμού και εμφυλίου, αποδεικνύεται ότι στα χρόνια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σημειώθηκαν τα υψηλότερα ποσοστά συναίνεσης στη Βουλή. Το ποσοστό των νομοσχεδίων της κυβέρνησης Τσίπρα που ψήφισε επί της αρχής η ΝΔ ξεπερνά το 60%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ψηφίσει μέχρι στιγμής τα 11 από τα 30 νομοσχέδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη.” “Ο ΣΥΡΙΖΑ κοινοβουλευτικά είχε μεγαλύτερο ποσοστό ταύτισης με το Ποτάμι (72%) και στη συνέχεια με το ΚΙΝ.ΑΛΛ. (66%). Από την άλλη πλευρά, ο ΣΥΡΙΖΑ, απολύτως αναμενόμενα, έχει τη μικρότερη δυνατή ταύτιση στις ψηφοφορίες με τη Χρυσή Αυγή (μόλις 4%).”

Όχι μόνο από τα στοιχεία προκύπτει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν το κόμμα με την μικρότερη δυνατή σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ότι αντίθετα την πιο μεγάλη σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ είχε η Νέα Δημοκρατία, ενώ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι και στην σημερινή Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ψηφίσει σχεδόν τα μισά νομοσχέδια της Νέας Δημοκρατίας.

Δυστυχώς, αυτή την πραγματικότητα δεν μπορέσαμε να την κάνουμε γνωστή στον Λαό και οι ψεύτες και οι συκοφάντες μας πέρασαν μια άλλη εικόνα για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ότι έχουμε συμβιβαστεί, ότι έχουμε κάνει υπόγειες συμφωνίες και άλλα πολλά και έτσι μας απομόνωσαν από όλους αυτούς (τους “Ντεσπεράντος”…) , που είναι ενάντια στο σύστημα και σε ποσοστό 45% δεν πήγαν καν να ψηφίσουν!

Έφτασαν μέχρι του σημείου να λένε και να διαδίδουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ “πούλησε” τις εκλογές! Ότι εγώ προσωπικά έκανα υπόγεια συμφωνία για τον σκοπό αυτό!!! Οι θεωρίες συνωμοσίας είναι πολύ προσφιλής σε ένα μέρος του λαού μας, ο οποίος δυστυχώς ρέπει στην κακοήθεια.

“Πώς θα ήταν δυνατόν να “πουλήσουμε” τις εκλογές;”

Αυτό το οποίο δεν μπορούν να πουν και στο οποίο δεν μπορούν να απαντήσουν είναι πώς ήταν δυνατόν να “πουλήσουμε” τις εκλογές! Και όταν τους θέτεις το ερώτημα, κουνάνε το κεφάλι και δεν απαντάνε με ύφος περισπούδαστο και σκοτεινό γεμάτο μυστήριο, όπως ταιριάζει σε όσους πιστεύουν τερατολογίες και μυθεύματα…

Αυτοί που εμπνεύστηκαν αυτή την φανταστική ιστορία είναι ρουφιάνοι πληρωμένοι, που μάλιστα πολλοί απ’ αυτούς ήταν μαζί μας και το ακόμη χειρότερο κάποιοι πληρωνόντουσαν και από εμάς… Αυτή είναι η δουλειά των ρουφιάνων. Αυτοί που τους πιστεύουν όμως; Είναι δυστυχώς όχι μόνον οι κακοήθεις, αλλά και αρκετοί αφελείς για να μη τους πω βλάκες. Επί της ουσίας όμως, τι διαφορά έχει εάν είναι κανείς ρουφιάνος ή βλάκας;

Επιστρέφω στην αρχική μου σκέψη. Ας λένε ό,τι θέλουν οι δημοσκοπήσεις. Εμείς ξεκινάμε και μετράμε από τους 165.711, που τίμησαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις 7 Ιουλίου 2019 και πρέπει να αγωνιστούμε για να κερδίσουμε αυτούς που στέκουν απέναντι σε αυτό το αποτυχημένο και διεφθαρμένο σύστημα, όλους αυτούς που είναι αμέτοχοι σε ό,τι πολιτικά συμβαίνει και στους οποίους πρέπει να δώσουμε ένα λόγο σοβαρό και να τους εμπνεύσουμε να δώσουν την μάχη μαζί μας για μια νέα Ελλάδα.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Exit mobile version