Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απέναντι στις νεοφιλελεύθερες εθνομηδενιστικές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από το 1821 η πρόταση των Εθνικιστών

Απέναντι στις νεοφιλελεύθερες εθνομηδενιστικές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από το 1821 η πρόταση των Εθνικιστών

Τον Μάρτιο του 2021 συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Ελληνική παλιγγενεσία και την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού, αλλά για κακή μας τύχη την οργάνωση των εορταστικών εκδηλώσεων έχει αναλάβει η Γιάννα Αγγελόπουλου, έχοντας λάβει λευκή επιταγή από την νεοφιλελεύθερη και εθνομηδενιστική κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Η κα Αγγελοπούλου έχει ήδη δείξει δείγματα γραφής των καρναβαλίστικων και ιερόσυλων εκδηλώσεων που θα μας παρουσιάσει, αφού στην οργανωτική επιτροπή θα είναι και ο καθηγητής Μαρκ Μαζάουερ, ενώ θα προσκληθούν και Τούρκοι!

Απέναντι σε αυτό το εθνομηδενιστικό πάρτυ, οι Έλληνες Εθνικιστές καλούνται να βομβαρδίσουν την ιστοσελίδα του “Ελλάδα 2021 με τις δικές τους πατριωτικές προτάσεις:

Η ιστορική Μνήμη και η θυσία των προγόνων μας τιμάται μόνο με περήφανες παρελάσεις του Ελληνικού Στρατού, μνημόσυνο στους Ήρωες και αναπαραστάσεις των νικών κατά των τούρκων που απελευθέρωσαν το Γένος μας!

Διαβάστε επίσης: Επιτροπή Ελλάδα 2021 – Γιάννα Αγγελοπούλου: “Ελλάδα είναι και ο Αντετοκούνμπο, ο Κάχι Καχιασβίλι και ο Ζαχαρίας Ιμάμ”

Exit mobile version