Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η πολιτική αντιπαράθεση για τις αφίσες στο Μετρό κατά των εκτρώσεων δείχνει την κατάντια τους

Η πολιτική αντιπαράθεση για τις αφίσες στο Μετρό κατά των εκτρώσεων δείχνει την κατάντια τους

Σε μια χώρα που σβήνει δημογραφικά, το πολιτικό σύστημα που κυβερνά ένα έθνος που αφανίζεται από τον χάρτη, βρήκε… αναχρονιστικές τις αφίσες ενώ η Νέα Δημοκρατία χαρακτήρισε τις αμβλώσεις, ως “απολύτως κατοχυρωμένο και αναμφισβήτητο δικαίωμα”.

Η είδηση ότι τα πρώτα 8 βρέφη του 2020 στην Λέσβο ήρθαν στην ζωή από αλλοδαπούς γονείς δεν φαίνεται να συγκίνησε κανέναν… Κανέναν πλην των Εθνικιστών δεν φαίνεται να αγγίζει το σχέδιο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ της χώρας με την παρουσία εκατοντάδων χιλιάδων ασιατών και αφρικανών λαθρομεταναστών. Προέχει η… οικονομία των επιδομάτων.

Και όμως για την κατάσταση αυτή, υπάρχουν υπεύθυνοι. Είναι οι περίφημοι «αντιρατσιστές», που στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρονται για το καλό ούτε των μεταναστών ούτε των Ελλήνων, θέλουν απλά να καταστρέψουν τα Εθνικά Κράτη και το μεγαλύτερο όπλο τους είναι ασφαλώς η λαθρομετανάστευση.

Την λαθρομετανάστευση που η Νέα Δημοκρατία «θυμάται» σε κάθε παραμονή των εκλογών για να ρίξει στάχτη στα μάτια των Ελλήνων Πατριωτών. Ποιος ξέχασε άραγε τις ατελείωτες συζητήσεις στα τηλεπαράθυρα για το επίδομα γέννησης; Ποιος μπορεί να ξεχάσει τι έλεγαν οι κομματάρχες της ΝΔ για την Μόρια και τα «κέντρα φιλοξενίας»; Ακόμα και σήμερα συνεχίζουν να εξαπατούν τους πολίτες με τα δήθεν «κλειστά κέντρα», όταν μέσα στην νύχτα, μεταφέρουν χιλιάδες λαθρομετανάστες στην ηπειρωτική Ελλάδα για να ολοκληρώσουν το σχέδιο εποικισμού της Πατρίδας μας.

Από τα επιδόματα γέννας λοιπόν – τα οποία τα λαμβάνουν κυρίως αλλοδαποί –  φτάσαμε στο… κατοχυρωμένο και αναμφισβήτητο «δικαίωμα της έκτρωσης»! Αυτά λένε οι «εθνικόφρονες» της ΝΔ σήμερα, ως άλλοι Συριζαίοι με γραβάτες.

Έλεγαν επίσης οι Νεοδημοκράτες ότι θα γίνουμε ένα «κανονικό κράτος». Σε ένα κανονικό κράτος όμως, τέτοιες αφίσες θα ανέβαιναν στις δημόσιες συγκοινωνίες με πρωτοβουλία της ίδιας της κυβέρνησης. Στην «προοδευτική» μπανανία όμως των εθνομηδενιστών, οι αφίσες κατέβηκαν κατόπιν πολιτικής αποφάσεως μιας δεξιάς κυβέρνησης!

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι εξίσου ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ στο σχέδιο αφανισμού του Ελληνικού Έθνους. Μιλάνε ανοιχτά και δεν κρύβονται καθόλου, για την «πολυπολιτισμική» κοινωνία και τα… οφέλη της. Μα τα «οφέλη» αυτά, τα διαπιστώνουν καθημερινά οι Έλληνες πολίτες που σε μεγάλες πόλεις, φοβούνται να κυκλοφορήσουν την νύχτα!

Έτσι κατάντησαν την Ελλάδα μας οι «αντιρατσιστές». Ο «αντιρατσισμός» τους όμως ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

Η Χρυσή Αυγή καλεί όσους Έλληνες αισθάνονται ακόμα ΖΩΝΤΑΝΟΙ, να στηρίξουν τον αγώνα μας ενάντια στην υποκρισία του συστήματος, ενάντια στον παράνομο εποικισμό της χώρας μας. Να δώσουν μαζί μας την μάχη για την δημιουργία του μελλοντικού Εθνικού Κράτους, στο οποίο προτεραιότητα θα έχουν οι Έλληνες και η Ζωή δεν θα θυσιάζεται για κανέναν λόγο.

Exit mobile version