Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ψεύτης και συκοφάντης ο δημοσιογράφος της Deutsche Welle – Δεν θέλει τους Εθνικιστές στους… δρόμους!

Ψεύτης και συκοφάντης ο δημοσιογράφος της Deutsche Welle - Δεν θέλει τους Εθνικιστές στους… δρόμους!

Ο Δημοσιογράφος Ιακόμπι μας είχε επισκεφθεί στο παρελθόν στα γραφεία μας και του είχαμε φερθεί με ευγένεια. Γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι αυτοί που του επιτέθηκαν γιατί ήθελε με το έτσι θέλω να τους φωτογραφίζει, δεν είχαν σχέση με την Χρυσή Αυγή. Παρ’ όλο όμως που το γνωρίζει, λέει ψέμματα και δημιουργεί εντυπώσεις. 

Στην συμμετοχή του στο ντοκιμαντέρ της Αγγελικής Κουρούνη «Χρυσή Αυγή: Μια προσωπική υπόθεση» απέδωσε ο δημοσιογράφος της Deutsche Welle, Θωμάς Ιακόμπι, την επίθεση που δέχθηκε από διαδηλωτές, σε συγκέντρωση εναντίον των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών στο κέντρο της Αθήνας.

«Γι’ αυτή τη δουλειά έφαγα ξύλο» τόνισε. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open, εξέφρασε την εκτίμηση ότι η πρόταση της εισαγγελέως στην δίκη της Χρυσής Αυγής «φέρνει ξανά τάγματα εφόδου στον δρόμο», προσθέτοντας πως «αυτό ακριβώς έγινε και εχθές».

Όπως είπε, τα άτομα που του επιτέθηκαν τον αναγνώρισαν και τον ρώτησαν αν είναι ο Θωμάς Ιακόμπι, με τον ίδιο να απαντά καταφατικά, καθώς όπως εξήγησε στον τηλεοπτικό σταθμό, είναι περήφανος για τη δουλειά αναφορικά με το ντοκιμαντέρ. Είπε επίσης: «Πρέπει να μας βρουν μπροστά τους. Ο δρόμος, οι πλατείες, δεν τους ανήκουν».

Πράγματι, χρειάζεται θράσος να πηγαίνει κάποιος σε μια ξένη χώρα και με “τσαμπουκά” να λέει ποιοι έχουν θέση τις πλατείες και στους δρόμους! Να απαιτεί, ούτε λίγο, ούτε πολύ, να μην έχουν συνταγματικά δικαιώματα όσοι δεν του αρέσουν!

Ας γνωρίζει ο κύριος Ιάκομπι ότι όλα αυτά που λέει έστω και εμμέσως, κατά της Χρυσής Αυγής, είναι νομικώς επιλήψιμα και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα προχωρήσει σε κάθε νόμιμο μέσον εάν συνεχίσει τα ψεύδη και τις συκοφαντίες…

Exit mobile version