Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Eίναι πολλά τα λεφτά “πατριώτες”: Να γιατί καίγεται για την δημιουργία νέων hotspot η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Eίναι πολλά τα λεφτά “πατριώτες”: Να γιατί καίγεται για την δημιουργία νέων hotspot η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Εκτός από την συμφωνία που έχει κάνει για το λαθρομεταναστευτικό με Σόρος και CIA ο Μητσοτάκης, υπάρχει κι άλλος πολύ σοβαρός λόγος που «καίγονται» οι «εθνικόφρονες», για να στήσουν το συντομότερο δυνατόν νέα “hot spots’ στα νησιά, παρά την σφοδρή αντίδραση των νησιωτών. Που δεν είναι άλλος από την ‘κονόμα!

Άλλωστε, οι ίδιοι φρόντισαν έτσι ώστε όλες οι ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση μέχρι τις 30 Ιουνίου, θα γίνουν χωρίς διαγωνισμούς, αλλά με απευθείας αναθέσεις και με διαδικασίες “fast track”, ανάλογες των έργων που έγιναν πριν από τους Olympic Games του 2004!

Μάλιστα, τα αμύθητα ποσά που θα δαπανηθούν, προβλέπεται να καλύπτονται από τον προϋπολογισμό, καθ’ υπέρβαση των προβλεπόμενων πιστώσεων κάθε υπουργείου!

Κι αυτό συνέβη με την ψήφιση του Νόμου 4650/2019 – ΦΕΚ 207/Α/17-12-2019 «Ρυθμίσεις θεμάτων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και άλλες διατάξεις».

Ιδού τι προβλέπει το σκανδαλώδες άρθρο 17 του συγκεκριμένου νόμου, υπό τον τίτλο «Συνδρομή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης και σύσταση συντονιστικού οργάνου»: Από την ημερομηνία έναρξης ισχύος του παρόντος νόμου και μέχρι τις 30.06.2020, το Δημόσιο, οι δημόσιες υπηρεσίες, επιχειρήσεις και οργανισμοί κοινής ωφέλειας προβαίνουν στις ενέργειες αρμοδιότητάς τους

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Exit mobile version