Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της διαδίδουν συστηματικά και κατ’ εξακολούθηση FAKE NEWS!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της διαδίδουν συστηματικά και κατ’ εξακολούθηση FAKE NEWS!

Μετά την εξωτερική πολιτική διά αντιπροσώπων, ασκούν και προπαγάνδα μέσω ανεπίσημων λογαριασμών twitter! Καραγκιόζηδες, απατεώνες ή και τα δύο μαζί;

Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν αμφισβητούμε σε οποιονδήποτε βαθμό τα φιλελληνικά αισθήματα του Στρατάρχη Χαφτάρ. Από εκεί έως το σημείο που κάποιοι βλαμμένοι – παίζοντας παράλληλα το παιχνίδι της ΝΔ – πιστεύουν ότι ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης ή οποιοσδήποτε άλλος Στρατός του κόσμου, θα… πεθάνει για τα ελληνικά συμφέροντα, υπάρχει χαοτική απόσταση. Τέτοιες αντιλήψεις όχι μόνο δεν αντιμετωπίζονται καθότι είναι υπέρμετρα βλακώδεις, αλλά είναι και επικίνδυνες καθώς στοχεύουν στον καθησυχασμό της κοινής γνώμης στην Ελλάδα.

Ας αφήσουμε όμως τους «τρελούς στην τρέλα τους» και ας περάσουμε στην κυβερνητική προπαγάνδα. Εδώ και ολόκληρες εβδομάδες και λόγω της διπλωματικής-πολιτικής απομόνωσης της κυβέρνησης Μητσοτάκη ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, τα παπαγαλάκια της ΝΔ, αναδημοσιεύουν συστηματικά και κατ’ εξακολούθηση τις αναρτήσεις ενός ΑΝΕΠΙΣΗΜΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ που στηρίζει τον Εθνικό Στρατό της Λιβύης.

Μάλιστα ο ίδιος ο διαχειριστής του λογαριασμού ΤΟΝΙΖΕΙ στο προφίλ που βλέπετε στην εικόνα ότι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ επίσημος λογαριασμός είναι ο @spoxLNA, του εκπροσώπου δηλαδή του Εθνικού Στρατού της Λιβύης.

Σε αυτόν τον ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ενώ ψάχνεις με το… μικροσκόπιο να βρεις μια αναφορά στην Ελλάδα, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΧΑΦΤΑΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και τις συναντήσεις με Δένδια και Μητσοτάκη, τις οποίες τις παρουσίασαν περίπου ως… εθνικό θρίαμβο οι πολιτικοί απατεώνες της Νέας Δημοκρατίας!

Είναι τόσο απελπισμένοι οι νεοδημοκράτες για την απόλυτη απομόνωση της κυβέρνησης Μητσοτάκη από τους περίφημους «συμμάχους» μας (που συνομιλούν για όλα με τον Ερντογάν) που διαδίδουν ανεπίσημα tweet, ως επίσημη θέση του Εθνικού Στρατού της Λιβύης! Και στο «γαϊτανάκι» αυτό των fake news με βλακώδη χαρά συμμετέχουν διάφοροι «ακροδεξιοί» γιατί αυτό συμφέρει την Νουδούλα…

Στην εικόνα ο ανεπίσημος λογαριασμός που δίνει τον σύνδεσμο για τον ΕΠΙΣΗΜΟ λογαριασμό twitter

Exit mobile version