Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

T.O. Ανατολικής Αττικής: Εμείς είμαστε η Εθνική Αντίσταση

T.O. Ανατολικής Αττικής: Εμείς είμαστε η Εθνική Αντίσταση

Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία και ανταλλαγή απόψεων από τους Συναγωνιστές με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Αναφερθήκαμε στην πλέον ολοφάνερη αναντιστοιχία της κυβερνητικής πολιτικής της νέας δημοκρατίας συγκριτικά με τις προεκλογικές της εξαγγελίες,οι οποίες στόχο και σκοπό είχαν να υφαρπάξουν με δόλιο τρόπο τις ψήφους των Ελλήνων πατριωτών ώστε να μείνει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής εκτός Βουλής.

Από τα κοινωνικά ζητήματα και τις κινήσεις εντυπωσιασμού με τις καταλήψεις των αναρχικών-τρομοκρατών, μέχρι την υποτακτική στάση των κυβερνώντων απέναντι στην αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών στην Χώρα μας, έχει σιγά σιγά γίνει αντιληπτό και στον τελευταίο Έλληνα ότι η μοναδική φωνή Εθνικής Αντίστασης και πραγματικής Αντιπολίτευσης στο κοινοβούλιο ήταν αυτή του Λαϊκού Συνδέσμου και αυτό φαίνεται από την δημοσκοπική άνοδο του Κινήματος μας σε μικρό χρονικό διάστημα, δείγμα του ότι θα είμαστε ξανά πρωταγωνιστές στην πολιτική ζωή του τόπου πολύ σύντομα.

Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, συμφωνήσαμε όλοι στην εντατικοποίηση του Αγώνα μας για το νέο Έτος και στην προσήλωση μας στο Κίνημα και τον Αρχηγό ούτως ώστε ενωμένοι να εμπνεύσουμε εκ νέου τον Λαό και να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω! Μετά το πέρας της εκδήλωσης άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής!

Exit mobile version