Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κατακραυγή και νεοφιλελεύθερος κοινωνικός αποκλεισμός σε όποιον τολμά να μιλήσει κατά των εκτρώσεων

Κατακραυγή και νεοφιλελεύθερος κοινωνικός αποκλεισμός σε όποιον τολμά να μιλήσει κατά των εκτρώσεων

Η προπαγάνδα υπέρ του αφανισμού του Έθνους και ενάντια στην δημογραφική του άνθιση καλά κρατεί από τον μαρξιστικό και νεοφιλελεύθερο συρφετό. Οποιοσδήποτε τολμήσει να εκφράσει άποψη κατά των εκτρώσεων και υπέρ της ζωής υφίσταται κατακραυγή και κοινωνικό αποκλεισμό.

Πάλι καλά που δεν έχει ποινικοποιηθεί ακόμα η έκφραση και δεν έχουν οδηγηθεί αυτοί που έβαλαν τις αφίσες ή μιλούν στο διαδίκτυο κατά των αμβλώσεων στην φυλακή.

Τελευταίο παράδειγμα αυτό με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όπου η παρουσιάστρια έκανε το “έγκλημα” να καταδικάσει άποψη γυναίκας, η οποία ήθελε να προχωρήσει σε έκτρωση για να εκδικηθεί τον σύντροφό της.

Ανεξαρτήτως αν το τηλέφωνο ήταν πραγματικό ή στημένο, η παρουσιάστρια εξέφρασε μια σωστή άποψη υπέρ της ζωής και γι΄ αυτό δέχτηκε επίθεση από το σύνολο των μαρξιστικών και νεοφιλελεύθερων διαμορφωτών κοινής γνώμης.

Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής παραμένει η επίλυση του μείζονος δημογραφικού με τις εξής προτάσεις:

– Φορολογικές ελαφρύνσεις για όλα τα ζευγάρια που αποκτούν παιδί. Δυστυχώς τα νέα φορολογικά μέτρα της συγκυβέρνησης χτυπούν την οικογένεια, αντί να την ενισχύουν, απτή απόδειξη του εθνομηδενισμού του πολιτικού συστήματος.

Εφάπαξ απόδοση χρηματικής βοήθειας σε κάθε νέο Έλληνα που γεννιέται. Η πρόταση αυτή έγινε πιο συγκεκριμένη εντός της βουλής. Η Χρυσή Αυγή συνέταξε σχέδιο νόμου για μείωση κατά 80% της κρατικής επιχορήγησης προς τα κόμματα. Τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από την ενέργεια αυτή να μοιραστούν στα νέα ελληνόπουλα. Μόνο για το 2013 το κράτος θα εξοικονομούσε 50 εκατομμύρια ευρώ.

– Επιδότηση της μητρότητας και γενναία ενίσχυση των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών. Προστασία της ανύπαντρης μητέρας και απαγόρευση των αμβλώσεων. Το Εθνικό Κράτος οφείλει πρώτα απ’ όλα να επενδύει στο μέλλον του, δηλαδή στις νέες γενιές Ελλήνων.

Exit mobile version