Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιοι είναι τελικά οι “φασίστες” για την Ν.Δ.;

Ποιοι είναι τελικά οι “φασίστες” για την Ν.Δ.;

Πριν λίγες ημέρες έγινε μία παρακρατική επίθεση από τους αναρχοκομμουνιστές του Ρουβίκωνα κατά της εφημερίδας “δημοκρατία”. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε την επίθεση “φασιστική”!

Την Κυριακή στην Πλατεία Συντάγματος δέχθηκε επίθεση ένας Γερμανός δημοσιογράφος από διαδηλωτές και η ανακοίνωση της κυβερνήσεως της Ν.Δ. είχε ως εξής:

«Η κυβέρνηση καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την φασιστική επίθεση που δέχτηκε στο Σύνταγμα ο δημοσιογράφος Thomas Jacobi. Η ελευθερία του Τύπου και η προστασία των λειτουργών της αποτελεί καθήκον κάθε δημοκρατικής Πολιτείας. Η στάση της κυβέρνησης παραμένει αμείλικτη απέναντι στις δυνάμεις της βίας και των άκρων που εχθρεύονται την ελευθερία της έκφρασης, τον πλουραλισμό και τη δημοκρατία».

Γιατί αλήθεια η κυβέρνηση της Ν.Δ. δεν καταδίκασε ποτέ τις επιθέσεις κατά εθνικιστών, τους εμπρησμούς σε αυτοκίνητα, τους τραυματισμούς, τις καταστροφές πολιτικών γραφείων; Και επιτέλους, ακόμη και ο Ρουβίκωνας “φασίστες” είναι; Φοβάται να πει την λέξη κομμουνιστές; 

Υ.Γ. Στην εικόνα που συνοδεύει το κείμενο βλέπετε συμμορία παρακρατικών να καταστρέφει το βιβλιοπωλείο της Χρυσής Αυγής στο φως της ημέρας, επί της Λεωφόρου Μεσογείων… Μια από τις δεκάδες επιθέσεις κατά Εθνικιστών, που δεν καταδίκασε ποτέ το πολιτικό σύστημα της υποκρισίας…

Exit mobile version