Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συμβαίνει τώρα: ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ Εθνικής Αντίστασης στα νησιά του Β. Αιγαίου – Επιτέλους καθολική αντίδραση από τους Έλληνες

Συμβαίνει τώρα: ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ Εθνικής Αντίστασης στα νησιά του Β. Αιγαίου - Επιτέλους καθολική αντίδραση από τους Έλληνες

Οι κάτοικοι της Λέσβου, της Σάμου και της Χίου κατέβηκαν ΜΑΖΙΚΑ στους δρόμους να διαμαρτυρηθούν για την λαθρομετανάστευση και τον εποικισμό των νησιών του Β. Αιγαίου από δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες. “Θέλουμε πίσω τα νησιά μας – Θέλουμε πίσω τη ζωή μας”γράφουν τα φυλλάδια της γενικής απεργίας, με τους κατοίκους των νησιών να τονίζουν πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Γενική απεργία σήμερα, με καθολική συμμετοχή στα νησιά του βορείου Αιγαίου που πλήττονται από την πολιτική των “ανοιχτών συνόρων”. Κάθε δραστηριότητα έχει νεκρώσει, κλειστά είναι έως και τα… περίπτερα, ενώ νωρίς το πρωί «σφραγίστηκε» το κτίριο της ΔΟΥ Μυτιλήνης.

Αύριο, οι δήμαρχοι του όλων των Αιγαιοπελαγιτών (Λέσβου, Χίου, Σάμου, Κω και Λέρου) θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας τόσο στο Υπουργείο “Μεταναστευτικής πολιτικής” όσο και στο Μέγαρο Μαξίμου ζητώντας συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Επιτέλους καθολική αντίδραση από τους Έλληνες πολίτες που ζητούν τα αυτονόητα. Ποιος ξεχνάει άραγε την προπαγάνδα της “αλληλεγγύης”, τα βραβεία… νόμπελ και τις λοιπές ανοησίες που έλεγαν στους συμπατριώτες μας για να αποδεχθούν την λαθρομεταναστευτική πολιτική; Στο κενό έπεσε η προπαγάνδα τους και ας καταλάβουν επιτέλους, ότι οι Έλληνες δεν θέλουν τον “πολυπολιτισμό” που θέλει να επιβάλει το Σύστημα. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, θέλουν κοινωνική ειρήνη και ασφάλεια, θέλουν όλα αυτά που τους έχει στερήσει η χούντα των “αντιρατσιστών”!

Exit mobile version