Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βουλή χωρίς Χρυσή Αυγή, βουλή χωρίς αντιπολίτευση!

Βουλή χωρίς Χρυσή Αυγή, βουλή χωρίς αντιπολίτευση!

Με ευρύτατη πλειοψηφία 261 ψήφων εκλέχθηκε σήμερα, Πρόεδρος της Δημοκρατίας η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, η οποία γίνεται η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει το προεδρικό αξίωμα της ελληνικής Δημοκρατίας. Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Κ. Τασούλας με την περαίωση της ονομαστικής ψηφοφορίας, η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου έλαβε 261 θετικές ψήφους επί 294 παρόντων βουλευτών ενώ 33 βουλευτές δήλωσαν παρών.

Από την ψηφοφορία καθίσταται σαφές ότι η συντριπτική πλειοψηφία της βουλής στήριξε την πρόταση της κυβερνήσεως ΝΔ για την Προεδρία της Δημοκρατίας. 33 βουλευτές – ανάμεσά τους, οι ανύπαρκτοι του κόμματος Βελόπουλου, ο οποίος χαρακτήρισε “αξιοσέβαστη” την νέα Πρόεδρο και πως “τιμά το πρόσωπό της”, ψήφισαν παρόντες για την αριστερών καταβολών Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, η οποία κατά την θητεία της στο Συμβούλιο της Επικρατείας νομιμοποίησε όλα τα αντεθνικά νομοθετήματα της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, όπως την προδοσία της Μακεδονίας μας και την απόδοση ιθαγένειας σε αλλοδαπούς.

Ουδεμία έκπληξη δεν μας προκάλεσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, καθώς Βουλή χωρίς Χρυσή Αυγή, είναι μια βουλή χωρίς αντιπολίτευση! Για τον λόγο αυτό, χιλιάδες εξαπατημένοι Έλληνες αναπολούν ήδη τις πολιτικές μάχες που έδωσε στην βουλή το Εθνικιστικό Κίνημα, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ. Και σύντομα θα στείλουν ξανά την Χρυσή Αυγή στην βουλή για να υπάρξει δυναμική εθνική αντιπολίτευση στην “ομοφωνία” του συστήματος της παρακμής.

Exit mobile version