Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανεξέλεγκτη η ανομία στα Βόρεια Προάστια και σε όλη την Αθήνα

Ανεξέλεγκτη η ανομία στα Βόρεια Προάστια και σε όλη την Αθήνα

Νόμος και Τάξη… πουθενά, τα μπάχαλα εξαπλώνονται σε όλο το λεκανοπέδιο

Πλήρης ανομία και αταξία ήταν τελικά ο “νόμος και η τάξη” που υποσχόταν προεκλογικά η Νέα Δημοκρατία, δεκάδες εμπρησμοί αυτοκινήτων χθες σε όλη την Αθήνα ενώ στα Βριλήσσια στις 31 Ιανουαρίου θα γίνει η πρώτη συνάντηση της Ομάδας Ληστευθέντων Βριλησσιωτών

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 22ας Ιανουαρίου 2020, για τρίτη συνεχόμενη νύχτα σε διάφορες περιοχές της Αττικής και ειδικότερα στα Βόρεια Προάστια, πραγματοποιήθηκε πάλι μπαράζ εμπρησμών αυτοκινήτων στερώντας τις πολύτιμες περιουσίες των συμπατριωτών μας.

Η καταστροφή του αυτοκινήτου ενός βιοπαλαιστή σημαίνει τεράστια ταλαιπωρία για την μετακίνηση του προς την εργασία του και δυστυχώς ορισμένες φορές τεράστιες οικονομικές ζημίες εάν το αυτοκίνητο ήταν επαγγελματικό.

Από τον τρόπο δράσης των εγκληματιών εμπρηστών ανάγεται το συμπέρασμα ότι πρόκειται για καταδρομικές επιχειρήσεις που είναι άριστα οργανωμένες. Αναλυτικά χθες υπήρξαν ακόμη περισσότεροι εμπρησμοί οχημάτων στο Μαρούσι, στην Αγία Παρασκευή, στο Λόφο Φιλοπάππου, στον Υμηττό και στην Κυψέλη.

“Ομάδα… Ληστευθέντων” δημιούργησαν κάτοικοι των Βριλησσίων!

Παράλληλα οι ληστείες και οι κλοπές έχουν εκτιναχθεί στα ύψη στα Βριλήσσια με αποτέλεσμα να δρομολογηθεί η πρώτη συνάντηση της Ομάδας Ληστευθέντων Βριλησσιωτών που θα λάβει μέρος στις 31 Ιανουάριου 2020 στις 18:00 στο ΤΥΠΕΤ (αίθουσα «Ν. Εγγονόπουλος»). Οι πολίτες, βάσει της ανακοίνωσης τους, θέλουν να πιέσουν την ανώτατη ηγεσία μέσα στη ΓΑΔΑ και στις κρατικές δομές έτσι ώστε να κάνουν κάτι επιτέλους δραστικό ώστε να εξαρθρωθεί η σπείρα που απροκάλυπτα λυμαίνεται τη περιοχή τους.

Όμως με την υπάρχουσα νομοθεσία ΣΥΡΙΖΑ, που έχει αφήσει απείραχτη η ΝΔ, ακόμη και να πιαστούν αυτοί οι ληστές και εμπρηστές σε λίγο καιρό είναι πάλι έξω να συνεχίσουν την τρομοκρατία και τη λαφυραγωγία τους εις βάρος των νομοταγών πολιτών.

Η μόνη λύση για την πάταξη της εγκληματικότητας που βρίσκει τεράστια έξαρση επί Νέας Δημοκρατίας είναι η ψήφος στην Χρυσή Αυγή στις επόμενες εκλογές. Μόνο με εθνικιστές αιρετούς θα βρουν οι πολίτες ανθρώπους σαν κι αυτούς που να ενστερνίζονται το πρόβλημα τους και να θέλουν να κάνουν κάτι αποτελεσματικό για την πάταξη των εμπρησμών, των ληστειών και των κλοπών που μαστίζουν τα Βόρεια Προάστια και όλη την Αθήνα.

Exit mobile version