Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή στην πρώτη γραμμή του αγώνα

Η Χρυσή Αυγή στην πρώτη γραμμή του αγώνα

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, στήριξε και στηρίζει κάθε πατριωτική πρωτοβουλία ενάντια στα αντεθνικά σχέδια των κυβερνήσεων της παγκοσμιοποίησης είτε φιλελεύθερων, είτε μαρξιστικών. Αυτό συνέβη και με την συγκέντρωση της Κυριακής, στην Πλατεία Συντάγματος, στην οποία αντιπροσωπεία από περισσότερους από εκατό Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισες ήταν εκεί και σίγουρα θα ήταν πολλοί περισσότεροι εάν το είχαμε αναγγείλει από την εφημερίδα και την ιστοσελίδα μας, αλλά δεν το κάναμε για να μη πουν κάποιοι εμπαθείς ότι προσπαθούμε να καπηλευτούμε την συγκέντρωση.

Αυτοί οι εμπαθείς θα έπρεπε να ξέρουνε ότι η Χρυσή Αυγή για το θέμα αυτό έχει κάνει συγκεντρώσεις και κινητοποιήσεις με μεγαλύτερη μαζικότητα όταν όλοι σιωπούσαν και δεν έλεγαν λέξη. Αυτοί οι εμπαθείς που δεν θέλουν την Χρυσή Αυγή, ήταν που στην προεκλογική περίοδο οι περισσότεροι στήριζαν την Νέα Δημοκρατία, που ευθύνεται άμεσα για τη σημερινή κατάσταση και κατά τούτο είναι απόλυτα συνένοχοι. Παρ’ όλα αυτά έχουν το θράσος να μιλάνε εναντίον μας.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη συγκέντρωση για τον ρατσισμό ενάντια στους Έλληνες έγινε την 21η Μαρτίου (ημέρα κατά του ρατσισμού) του 2015, έξω από τα γραφεία μας στην οδό Δηλιγιάννη και για την οποία συγκέντρωση ασκήθηκε δίωξη εναντίον μας με τον αντιρατσιστικό νόμο για το σύνθημα μεταξύ άλλων “Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες”.

Για το παραπάνω εξώφυλλο είχε ασκηθεί δίωξη με τον “αντιρατσιστκό” νόμο κατά της εφημερίδας μας. Δίωξη που έπεσε με αθωωτική απόφαση και νίκη της ελευθερίας της άποψης.

Exit mobile version