Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

H Χρυσή Αυγή και το «κυνήγι μαγισσών» στα γήπεδα

H Χρυσή Αυγή και το «κυνήγι μαγισσών» στα γήπεδα

Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από γήπεδο της Ρουμανίας, στο οποίο εθνικιστές οπαδοί ανήρτησαν πανό ενάντια στις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής! Είναι γεγονός πως στα γήπεδα ολόκληρης της Ευρώπης υπάρχουν εθνικιστές οπαδοί και αυτό δεν αρέσει στο κυρίαρχο σύστημα και έτσι έχει ξεσπάσει ένα κυνήγι μαγισσών εναντίον των οπαδών αυτών γιατί δεν θέλουν να υπάρχει εθνικισμός στην εποχή της παγκοσμιοποίησης, που θέλει να καταστρέψει έθνη και πατρίδες.

Μέσα στα πλαίσια αυτά, ανάλογες κινήσεις γίνονται και στην Ελλάδα. Πρόσφατα μάλιστα, ο αριστερός δημοσιογράφος Νάσος Μπράτσος, με αφορμή την παρουσίαση του νέου του βιβλίου «Σπορ και Κοινωνικές Αντιστάσεις» και υπότιτλο «Μεσοπόλεμος-Κατοχή-Δικτατορία-Μεταπολίτευση» έδωσε συνέντευξη, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Χρυσή Αυγή. Από την συνέντευξη αυτή και τα παρακάτω:

“Χρέος μας και αυτό θέλει να υπηρετήσει και το βιβλίο, είναι να μην το αφήνουμε στην τύχη, γιατί στο χώρο πανευρωπαϊκά επιχειρεί συνεχώς διείσδυση η ακροδεξιά στις πιο σκληρές της εκδοχές. Μέσα από τις κερκίδες στρατολόγησε τα προηγούμενα χρόνια και η Χρυσή Αυγή.”

Είναι δεδομένο ότι όπου υπάρχει νεολαία, υπάρχει και Χρυσή Αυγή και η Χρυσή Αυγή ακόμη και στις τελευταίες εκλογές πήρε υψηλό ποσοστό κατά πολύ μεγαλύτερο του 3%, στους νέους ψηφοφόρους!

Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί το σύστημα καταδιώκει τους εθνικιστές οπαδούς και όχι τους ακραίους αριστερούς και αναρχικούς, που και αυτοί υπάρχουν στα γήπεδα; Για τον απλούστατο λόγο ότι οι αριστεροί στην εποχή μας δεν είναι τίποτε άλλο παρά υπηρέτες του διεθνισμού της παγκοσμιοποίησης.

Exit mobile version