Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι τούρκοι πράκτορες αλωνίζουν στην Θράκη και ζητούν τον διαμελισμό της Ελλάδας

Οι τούρκοι πράκτορες αλωνίζουν στην Θράκη και ζητούν τον διαμελισμό της Ελλάδας

Την απόσχιση της Δυτικής Θράκης από την Ελλάδα (!) επιδιώκει η “Επιτροπή Διαπραγμάτευσης της Αυτόνομης Δυτικής Θράκης” σύμφωνα με επιστολή της σε μεγάλης κυκλοφορίας τουρκική εφημερίδα.

H επιστολή μάλιστα κλείνει με την απειλή ότι θα κερδίσουν με ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ την αυτονομία τους: «Η Ελλάδα πρέπει τώρα να δει ότι θα χρησιμοποιήσουμε τα δικαιώματά μας που απορρέουν από διεθνείς συμφωνίες και η Μουσουλμανική Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης θα κερδίσει με κάθε κόστος την Αυτονομία μας. Έως τις 10 Αυγούστου 2020, περιμένουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων να συμφωνήσουμε με την Ελλάδα για τη λύση των δικαιωμάτων της Αυτονομίας μας.»

Αυτά θα πει κάποιος, είναι «περιθωριακές κινήσεις»… ακραίων ομάδων που δεν μας αφορούν. Όμως δυστυχώς για την Θράκη μας, οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης κάνουν ότι μπορούν για να την οδηγήσουν στον εκτουρκισμό της, επιτρέποντας καταρχήν σε διάφορους πρακτορίσκους της Άγκυρας να αλωνίζουν στην περιοχή.

Εκδήλωση στην Κομοτηνή για τον εκτουρκισμό της Θράκης

Για του λόγου το αληθές, στις 29 Ιανουαρίου η… «Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης» (BTTADK) οργανώνει εκδήλωση εντός ελληνικού εδάφους για την «Ημέρα Εθνικής Αντίστασης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης της τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης», όπως οι ίδιοι σημειώνουν στα δημοσιεύματά τους!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ανθελληνικής αυτής Επιτροπής, η εκδήλωση θα έχει τίτλο «Η τουρκική παρουσία από το χθες στο σήμερα στην Δυτική Θράκη» και τον συντονισμό της θα έχει η δημοσιογράφος Χουλιά Εμίν. Ομιλητές θα είναι ο Τουράν Γκιοκτσέ – καθηγητής και αντιπρύτανης του πανεπιστημίου Κατίπ Τσελεμπί της Σμύρνης, ο Οζέρ Χατίπ – ιστορικός του ινστιτούτου Κοινωνικών Επιστημών του πανεπιστημίου Κατίπ Τσελεμπί, ο πρόεδρος του «Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης» Χουσείν Μπαλτατζί και η Περβίν Χαϊρουλλάχ -Γενική Διευθύντρια της ΠΕΚΕΜ.

Και το ελλαδικό κράτος θα επιτρέψει ασφαλώς την διεξαγωγή μιας εκδήλωσης εντός της επικράτειάς του, όπου διάφοροι ψευδοιστορικοί και τουρκοπρόεδροι θα προπαγανδίζουν ακριβώς αυτό που περιγράφει το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας: Την απόσχιση της Δυτικής Θράκης από το ελληνικό κράτος!

Μια τέτοια εκδήλωση, όχι μόνο θα πρέπει να απαγορευθεί αλλά θα έπρεπε επιπλέον να μην επιτραπεί η είσοδος στην χώρα, στους εκ Τουρκίας συμμετέχοντες! Αυτά όμως είναι «λεπτομέρειες», καθώς το κράτος της ΝΔ – όπως και εκείνο του ΣΥΡΙΖΑ – είναι απασχολημένο στο πως θα παρεμποδίσει την νόμιμη πολιτική δράση των Ελλήνων Εθνικιστών. Με τους Τούρκους τα πάνε καλά…

Exit mobile version