Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

2020: Έτος Αγώνων για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού! (Φωτορεπορτάζ από την εντυπωσιακή συγκέντρωση στην Αθήνα)

2020: Έτος Αγώνων για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού! (Φωτορεπορτάζ από την εντυπωσιακή συγκέντρωση στην Αθήνα)

Το βράδυ της Τετάρτης 22 Ιανουαρίου 2020, έλαβε χώρα σε κεντρική αίθουσα των Αθηνών, η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Σε μία αίθουσα, η οποία για μία ακόμη φορά ήταν κατάμεστη με ορθίους και πολλά άτομα συγκεντρωμένα έξω από την αίθουσα γιατί δεν υπήρχε χώρος… Εκατοντάδες υπερήφανοι Άνδρες και Γυναίκες, Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισες έδωσαν το αγωνιστικό τους παρών, δείχνοντας πως ο ολοκληρωτικός πόλεμος κατά του Κινήματός μας, πόλεμος κυρίως ψυχολογικός, ο αποκλεισμός και η συνωμοσία της σιωπής δεν μπόρεσαν να λυγίσουν το Εθνικιστικό Κίνημα!

Στην αρχή της εκδήλωσης, ως είθισται και επιβάλλεται, ένας Αρχιερέας και ένας Ιερέας ευλόγησαν την βασιλόπιτα και στην συνέχεια με σθένος και δύναμη ψυχής έδωσαν τις ευχές τους στο Κίνημά μας για καλούς αγώνες το Νέο Έτος.

Πρώτος τον λόγο πήρε ένας εκπρόσωπος του Μετώπου Νεολαίας, που τόνισε ότι οι νέοι Χρυσαυγίτες θα δώσουν και αυτή την χρονιά το καλύτερό τους εαυτό στην προσπάθεια για μία νέα Χρυσή Αυγή, απαλλαγμένη από κάθε τι σάπιο, για μία Χρυσή Αυγή ταγμένη προπαντός στην Ιδέα!

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος αναφέρθηκε στον βρώμικο τρόπο και την μεθόδευση, με την οποία άφησαν την Χρυσή Αυγή έξω από την Βουλή. Μίλησε επικαλούμενος την μαρτυρία και πολλών εκ των παρόντων για τα χιλιάδες άκυρα ψηφοδέλτια του Κινήματός μας στα εκλογικά τμήματα και αντίθετα για τα άκυρα των μεγάλων κομμάτων, που είχαν μετρηθεί σαν έγκυρα… Αναφέρθηκε επίσης στον αγώνα που είχε δώσει η Χρυσή Αυγή μέσα στην Βουλή με κατάθεση νομοσχεδίων και γενικά με την εθνική αντιπολίτευση, που υπήρχε και σήμερα δεν υπάρχει. Τέλειωσε την ομιλία του καλώντας όλους σε αγωνιστική εγρήγορση.

Ακολούθως, τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά ότι οι Αληθινοί Χρυσαυγίτες ήταν με την Χρυσή Αυγή όταν είχε 0,09%, 0,9%, 9% και είναι μαζί της και τώρα που έλαβε 2,9%! Αναφέρθηκε στην επιλογή της Νέας Δημοκρατίας του προσώπου για την Προεδρία της Δημοκρατίας και τόνισε ότι το συγκεκριμένο άτομο ήταν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών, κατά της αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες, υπέρ του μνημονίου κλπ. Μίλησε επίσης για την σημασία που έχει για την Χρυσή Αυγή η επιστροφή στην εθνική παραγωγή, η οποία αποτελεί και μονόδρομο για την ευημερία του λαού μας.

Τελευταίος τον λόγο έλαβε ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος, ο οποίος εξέφρασε κατ’ αρχάς την έκπληξή του για την κατάμεστη αίθουσα, τονίζοντας ότι όλα αυτά που λένε τα ΜΜΕ του διεφθαρμένου συστήματος ότι η Χρυσή Αυγή “τέλειωσε”, είναι ένα μεγάλο ψέμα και αυτό αποδεικνύεται από την παρούσα συγκέντρωση. Αναφέρθηκε με στοιχεία στην βρώμικη προπαγάνδα της Ν.Δ. ότι η Χρυσή Αυγή συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ και απέδειξε ότι αυτός που συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν και δεν είναι άλλος από την Νέα Δημοκρατία. Ανήγγειλε ότι το έτος 2020 θα είναι η χρονιά της ανασύνταξης της Χρυσής Αυγής σε γειτονιές, πόλεις και χωριά.

“Θα ξαναχτίσουμε την Χρυσή Αυγή από την αρχή σε γερά θεμέλια και βάσεις”, είπε χαρακτηριστικά, χωρίς μωροφιλόδοξους, που έχουν σκοπό μια βουλευτική έδρα και με κορμό κύριο τους απλούς αγωνιστές και αγωνίστριες, που αποτελούν την ψυχή της Χρυσής Αυγής. Κάλεσε όλους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να πολεμήσει το σύστημα και είπε χαρακτηριστικά ότι μοναδικός αντίπαλος του συστήματος σε αυτή τη χώρα, είναι η Χρυσή Αυγή!

Η εκδήλωση τελείωσε σε πανηγυρικό κλίμα με όλους όρθιους να ψέλνουν τον εθνικό ύμνο.

 

Exit mobile version