Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η απειλή της “Μεγάλης Αλβανίας” είναι εδώ

Η απειλή της “Μεγάλης Αλβανίας” είναι εδώ

Όπως δηλώνει από την Μόσχα Ρώσος αμυντικός αναλυτής:

”Οι χθεσινοί Αλβανοί μαχητές, τρομοκράτες και εξτρεμιστές που επέζησαν του πολέμου του Κοσσυφοπεδίου, εντάσσονται στις τάξεις των νέων ενόπλων δυνάμεων σήμερα, γιατί είναι «μεγάλη τιμή» γι’ αυτούς, ενώ οι μισθοί στους αξιωματικούς του κοσοβάρικου στρατού, με την γενναιόδωρη προμήθεια της Δύσης θα είναι σίγουρα πολύ καλοί. Μην ξεχνάτε τους Αλβανούς μαχητές νεαρής ηλικίας, οι οποίοι επισκέπτονται περιοδικά τη Μέση Ανατολή για να στηρίξουν τους ομοϊδεάτες τους από το ISIS. Κανείς από αυτούς δεν ξέχασε ή ακύρωσε την ιδέα της αποκαλούμενης  Μεγάλης Αλβανίας…”

Και όπως ξέρουμε μέσα στα σχέδια της “Μεγάλης Αλβανίας” είναι και η κατάκτηση Ελληνικών εδαφών σε Ήπειρο και Ιόνιο. Δεν πρέπει να λησμονούμε επίσης τα δημογραφικά δεδομένα, που είναι δυστυχώς υπέρ της Αλβανίας. Έγραφε σχετικά το 1998 ο Παναγιώτης Κονδύλης:

“Γύρω στο 2020 η Τουρκία θα έχει φτάσει ή και ξεπεράσει τα 100.000.000, δηλαδή το σημερινό εξαπλάσιο θα έχει γίνει δεκαπλάσιο, ενώ παράλληλα η Ελλάδα, έχοντας μετατραπεί εν τω μεταξύ πλήρως σε χώρα ηλικιωμένων, θα δέχεται ισχυρότατη δημογραφική πίεση και από μίαν άλλη, όχι οπωσδήποτε φιλική πλευρά. Ο αλβανικός πληθυσμός, ο οποίος σήμερα αριθμεί συνολικά σχεδόν 6.000.000 στην Αλβανία, στο Κοσσυφοπέδιο, στο Μαυροβούνιο και στην πΓΔΜ, θα έχει γίνει τουλάχιστον ισάριθμος με τον ελληνικό πληθυσμό· η Αλβανία είναι άλλωστε η μόνη ευρωπαϊκή χώρα, της οποίας ο πληθυσμός μεταπολεμικά σχεδόν τριπλασιάστηκε, περνώντας από 1.250.000 το 1945 σε 3.400.000 σήμερα.”

Exit mobile version