Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι τροϊκανοί προκαλούν και η ΝΔ σιωπά ένοχα: «Πάρτε τους τα σπίτια»!

Οι τροϊκανοί προκαλούν και η ΝΔ σιωπά ένοχα: «Πάρτε τους τα σπίτια»!

Οι τροϊκανοί απαιτούν να μην υπάρξει καμία απολύτως σκέψη για παράταση του πλαισίου προστασίας πρώτης κατοικίας, που λήγει στις 30 Απριλίου.

Ένα-ένα αποκαλύπτονται τα προεκλογικά ψέματα της ΝΔ, καθώς ως κυβέρνηση κάνει στροφή 180 μοιρών σε ολοένα και περισσότερες προεκλογικές υποσχέσεις της. Μία από αυτές τις υποσχέσεις έχει να κάνει και με τους πλειστηριασμούς σπιτιών, καθώς «πάρτε τους τα σπίτια» είναι η μόνιμη επωδός των δανειστών προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη σχετικά με τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας λόγω «κόκκινων» δανείων! Στις επαφές σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων των δύο πλευρών, οι «θεσμοί» εμφανίστηκαν… προβληματισμένοι και «καχύποπτοι» για την πρόοδο των πλειστηριασμών.

Τον ίδιο προβληματισμό εξέφρασαν τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών και την Πέμπτη, σε συνάντηση που είχαν με τις εταιρίες διαχείρισης «κόκκινων» δανείων, τα γνωστά funds-κοράκια που πλέον δίνουν ραπόρτο και στους δανειστές! Οι τροϊκανοί απαιτούν να μην υπάρξει καμία απολύτως σκέψη για παράταση του πλαισίου προστασίας πρώτης κατοικίας, που λήγει στις 30 Απριλίου.

Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι παραπάνω για το τι προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση της ΝΔ, καθώς αρκεί μόνο να θυμηθούμε την πρόσφατη δέσμευση Σπύρου-Άδωνι Γεωργιάδη ότι το καθεστώς προστασίας της πρώτης κατοικίας λήγει στις 30 Απριλίου και ό,τι είναι να γίνει μετά θα γίνει…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Exit mobile version