Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θρασύτατη η Μέρκελ, ζήτησε και «ευχαριστώ» για τα εθνοκτόνα Μνημόνια!

Θρασύτατη η Μέρκελ, ζήτησε και «ευχαριστώ» για τα εθνοκτόνα Μνημόνια!

Την κλασσική λαϊκή ρήση «εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι» μας θυμίζει το απίστευτο θράσος που έδειξε η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, η οποία από το Νταβός, σε μια επίδειξη νεοαποικιοκρατικής νοοτροπίας, μας ζήτησε να την… ευχαριστήσουμε κιόλας για την σκληρότητά της και την επιμονή της στην επιβολή των Μνημονίων. Μνημόνια, τα οποία σκλάβωσαν την Εθνική μας Κυριαρχία και γονάτισαν πάνω από μία δεκαετία την Ελληνική κοινωνία.

«Τότε πολλοί με επέκριναν για το πόσο ‘’κακή γυναίκα’’ ήμουν, ου επέβαλα πάντα τόσο αυστηρούς όρους. Αλλά πιστεύω ότι η Πορτογαλία είναι σήμερα ανταγωνιστική. Η Ιρλανδία είναι ανταγωνιστική. Η Ελλάδα έχει σήμερα έναν πρωθυπουργό που εφαρμόζει πραγματικά εντατικές μεταρρυθμίσεις. Αυτό έχει να κάνει και με αυτήν τη σκληρότητα, αλλά και με την προθυμία να βοηθήσουμε και να ανοίξουμε μια μεγάλη ομπρέλα διάσωσης» είπε από το βήμα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ η Μέρκελ, αυτοχριζόμενη… σωτήρας της νότιας Ευρώπης.

Οι… έπαινοι της Μέρκελ προς τον υπάκουο ως προς την μνημονιακή εθελοδουλεία Μητσοτάκη είναι χαρακτηριστικοί της υποτέλειας που τον διέπει. Στην ίδια κατηγορία, βεβαίως, ανήκουν και διάφοροι όψιμοι «πατριώτες» του φιλελευθερισμού, οι οποίοι επειδή πετούν δυο-τρία λεκτικά πυροτεχνήματα κατά της λαθρομετανάστευσης νομίζουν ότι έχουμε ξεχάσει την εποχή που αποκαλούσαν την Μέρκελ «εξοχότατη», καθώς και άλλους παρόμοιους επαινετικούς χαρακτηρισμούς προς αυτήν…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Exit mobile version