Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιβάλλοντας τις αμβλώσεις

Επιβάλλοντας τις αμβλώσεις

«Ήξερες ότι στο αγέννητο παιδί από την 18η ημέρα ΚΤΥΠΑ η ΚΑΡΔΙΑ του; Από την 42η ημέρα ανιχνεύονται ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ κύματα; Από την 8η εβδομάδα ΟΛΑ τα όργανά του έχουν δημιουργηθεί; Από τη 10η εβδομάδα ΝΟΙΩΘΕΙ ΠΟΝΟ. Διάλεξε τη Ζωή…!»

Αυτό το λιτό μήνυμα υπέρ της ζωής των αγέννητων βρεφών οδήγησε στην λυσσαλέα αντίδραση των γνωστών «προοδευτικών» κύκλων και στην εκ νέου υποταγή στις θελήσεις τους των πολιτικών καρπαζοεισπρακτόρων της δεξιάς «πατριωτικής» κυβέρνησης της ΝΔ, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά ότι στην Ελλάδα σταδιακά, με σύστημα και σχεδιασμό, έχει επιβληθεί μια σιωπηλή όσο και στυγνή δικτατορία: εκείνη της μονολιθικής άποψης της «πολιτικής ορθότητας», η οποία επιβλήθηκε τόσο δια του φόβου όσο και δια του νόμου.

Όποιος εκφράζεται διαφορετικά από τα όσα προστάζει η επιβληθείσα «πολιτική ορθότητα» χαρακτηρίζεται στο άψε-σβήσε ως «φασίστας», «ρατσιστής», «ακροδεξιός», «αναχρονιστικός», «αντιδραστικός», «σκοταδιστής», «ταλιμπάν της Ορθοδοξίας». Ταυτόχρονα, όποιος δεν συμφωνεί με την έξαρση της λαθρομετανάστευσης, τις αμβλώσεις, την ομοφυλοφιλία, δαιμονοποιείται και λοιδορείται από τα συστήματα παραγωγής και συντήρησης της κυρίαρχης ιδεολογίας, ενώ την ίδια ώρα παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και οι διάφοροι «εισαγγελείς» του «αντιρατσισμού».

Πραγματικά, έχει πολύ ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο λανσάρει η κυβέρνηση της ΝΔ τον… φιλελευθερισμό της μιας και μοναδικής σωστής άποψης. Τουτέστιν, έχεις το απόλυτο δικαίωμα της ελευθερίας να συμφωνείς αποκλειστικά και μόνο με τους «ανθρωπιστές» και «δικαιωματιστές», που όμως είναι οι ίδιοι που δεν δίνουν το παραμικρό δικαίωμα ύπαρξης στα ανυπεράσπιστα αγέννητα βρέφη!

Θλιβερός πρωταγωνιστής στην εξίσου θλιβερή (ως προς την κατάληξή της) αυτή ιστορία, ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο οποίος όχι μόνο κατόρθωσε να γεννηθεί (σε αντίθεση με αρκετά δολοφονημένα έμβρυα), αλλά μπόρεσε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την πολιτική δυναμική του επιθέτου που κατέχει. Ο Κώστα(κη)ς δεν θυμόμαστε να εξέφρασε ποτέ στο παρελθόν την διαφωνία του, όταν οι επιφάνειες των λεωφορείων και των άλλων ΜΜΜ καλύπτονταν από ομοφυλόφιλους που φιλιόντουσαν. Αυτό ούτε τον ενόχλησε ούτε θεώρησε ότι περνάει «μηνύματα διχασμού» (όπως χαρακτήρισε την αφίσα υπέρ του αγέννητου παιδιού ένας άλλος υπουργός της ΝΔ, ο Σπύρος-Άδωνις Γεωργιάδης).

Θυμόμαστε, επίσης, ότι στο πρόσφατο, σχετικά, παρελθόν υπήρχαν στα ΜΜΜ αφίσες εναντίον της κρεατοφαγίας, δηλαδή εναντίον της διατροφικής συνήθειας της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού. Η απόλυτα μειοψηφική άποψη για τα «δικαιώματα» των γουρουνιών, των κοτών και των ψαριών, φαίνεται ότι δεν σκανδαλίζει. Αντιθέτως, η προστασία της ζωής του αγέννητου παιδιού αποτελεί σκάνδαλο και μήνυμα διχασμού…

Οι αφίσες για τα αγέννητα βρέφη έπρεπε να κατέβουν αμέσως, γιατί «έχουν νομιμοποιηθεί οι αμβλώσεις» και επειδή τα συνθήματα υπεράσπισης της ανθρώπινης ζωής που αυτές εμπεριείχαν «προσβάλλουν αυτό το κεκτημένο δικαίωμα των γυναικών». Εξίσου νομιμοποιημένο, όμως, είναι και το να τρώμε κρέας. Η κρεατοφαγία θεωρείται νόμιμη από την αρχή της ανθρώπινης ιστορίας. Άρα, οι «βέγκαν» αφίσες προσβάλλουν αυτό το νόμιμο δικαίωμα. Κανείς (αν)αρμόδιος, όμως, υπουργός δεν ζήτησε τότε να κατέβουν οι συγκεκριμένες αφίσες.

Αυτό που γίνεται αντιληπτό είναι ότι το αγέννητο Ελληνόπουλο μπορεί να δολοφονείται ανενόχλητα και νόμιμα, χωρίς να επιτρέπεται η οποιαδήποτε φωνή αντίθεσης και αντίστασης σε αυτό. Οι ζωές των αυριανών Ελλήνων δεν μετρούν στον ελάχιστο βαθμό (και) για την κυβέρνηση της ΝΔ, καθώς οι ψευτοπατριώτες αυτοί, έντρομοι μπροστά στις φωνασκίες των απανταχού «δικαιωματάκηδων», στέκονται «σούζα», επιβάλλοντας την κυριαρχία της εθνομηδενιστικής άποψης και απαγορεύοντας επί της ουσίας την διατύπωση εκείνης της θέσης που αντιτίθεται στις αμβλώσεις.

Το Έθνος των Ελλήνων, όπως μαρτυρούν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο όλες οι μελέτες, φθίνει και οδηγείται σε αργό δημογραφικό θάνατο. Ο αυτόχθων Λαός της Χώρας (όσοι δηλαδή έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα και κατάγονται από αυτήν και όχι οι «αφομοιώσιμοι» από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, το Μπαγκλαντές κι αλλού) μειώνονται με ολοένα και πιο ταχείς ρυθμούς. Η Εθνική πολιτική απάντηση σε αυτή την προοπτική είναι να βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος προφύλαξης της ζωής των Ελλήνων και η ενθάρρυνση εκ μέρους της Πολιτείας της γέννησης περισσότερων Ελληνόπουλων σε σχέση με την τωρινή τραγική κατάσταση. Ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής και κατ’ επέκταση η κυβέρνηση της ΝΔ λειτουργούν πράττοντας το ακριβώς αντίθετο.

Ενεργούν υπέρ του προβλήματος που σκοτώνει το Έθνος μας και εναντίον της επείγουσας λύσης. Οι κοσμοπολίτες «φιλελέφτ» της ΝΔ, με την… «χεσμένη» από τον φόβο αντίδρασή τους στις υστερικές κραυγές των κάθε λογής «δικαιωματάκηδων», έδειξαν ότι μπορεί να κυβερνάει το κόμμα τους, αλλά την πραγματική εξουσία (συνεχίζει να) την έχει η αριστερά, με τις γνωστές αντεθνικές και αντιλαϊκές θέσεις της, στις οποίες όχι μόνο συναινεί αλλά και πλεονεκτεί η «μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη».

Πίσω από την ψεύτικη μάσκα των δήθεν διαφορών τους, η πραγματικότητα είναι ότι η φιλελεύθερη ΝΔ και ο μαρξιστικός ΣΥΡΙΖΑ συγκυβερνούν και συνεξουσιάζουν στον δημόσιο χώρο σε θέματα αρχών και αξιών, με την μόνη τους διαφωνία να έγκειται σε οικονομικά ζητήματα. Τόσο η ΝΔ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και το υπόλοιπο πολιτικό φάσμα του «Συνταγματικού τόξου», εφαρμόζουν πολιτικές επιζήμιες για την Πατρίδα και τον Λαό, για το Εθνικό και Κοινωνικό Σύνολο, για την Γη των Προγόνων μας και το Μέλλον των Ελλήνων που ακόμα δεν έχουν γεννηθεί και ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να γεννηθούν!

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Exit mobile version