Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κλείστε τα σύνορα – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Κλείστε τα σύνορα -  Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Πολιτικός Απατεώνας ο Μητσοτάκης

Έξι μόλις μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η Νέα Δημοκρατία κέρδισε τις εκλογές και αποδεικνύεται ότι όλα όσα υποσχέθηκε στην προεκλογική περίοδο ήταν μια μεγάλη απάτη. Ο Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του και δεν θέλουν και δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα μεγάλα προβλήματα της χώρας.

Αφήνουμε κατά μέρος την οικονομία και την ανεργία, όπου και εκεί μέχρι τώρα δεν έχει φανεί φως στην άκρη του τούνελ. Αντίθετα, αποδεικνύονται παραμύθια όσα έλεγαν ότι μετά την 7η Ιουλίου θα αλλάξουν τα πράγματα.

Πρέσπες, Λαθρομετανάστες, Ασφάλεια

Εκτός από τα ζητήματα αυτά όμως, τρία ήταν τα θέματα που κυριαρχούσαν στην προεκλογική περίοδο. Οι Πρέσπες, η ασφάλεια των πολιτών και οι λαθρομετανάστες. Και όσο για τις Πρέσπες, η κυβέρνηση της Ν.Δ. δηλώνει ευθέως ότι θα συνεχίσει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνον δεν θα καταργήσει την συμφωνία, αλλά με κάθε τρόπο στηρίζει τα Σκόπια στην ένταξη τους σε  Ε.Ε. και ΝΑΤΟ!

Ερχόμαστε τώρα στο ζήτημα των λαθρομεταναστών και για να αντιληφθείτε την μεγάλη πολιτική απάτη του Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, σας παραθέτουμε τι είχε πει τρεις μόλις ημέρες πριν τις εκλογές σε δημόσια συνέντευξή του: “Συνέντευξη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου 04/07/2019 – 14:06

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Κύριε Πρόεδρε, δύο λέξεις για να κλείσουμε, δύο θέματα που τα συναντώ σε πάρα πολλές ερωτήσεις ακροατών. Δυστυχώς, δεν έχουμε πολύ χρόνο ακόμη. Μπαίνουμε στα τελευταία λεπτά. Ασφάλεια είναι η μία λέξη και μεταναστευτικό είναι η άλλη λέξη. 

Κ.  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Λοιπόν, απαντώ συγκεκριμένα. Πρώτον, η ασφάλεια για εμάς είναι απόλυτη πολιτική προτεραιότητα. Δεν ήταν ποτέ για το ΣΥΡΙΖΑ. Μεταναστευτικό: Ήμουν στη Σάμο για ακόμη μια φορά. Είναι άκρως προβληματική η κατάσταση … Η αποσυμφόρηση στην ουσία δεν μπορεί να γίνεται στέλνοντας μετανάστες στην ηπειρωτική Ελλάδα … Αλλά όλα αυτά χρειάζονται έναν Πρωθυπουργό ο οποίος να πιστεύει ότι η θάλασσα έχει σύνορα και όχι ότι δεν έχει.

Άλλα είχε πει ο Μητσοτάκης και άλλα κάνει και για την ακρίβεια κάνει τα ακριβώς αντίθετα! Τα σύνορα όχι μόνον παρέμειναν ανοικτά, αλλά έρχονται διπλάσιοι και τριπλάσιοι λαθρομετανάστες τόσο στα νησιά του Αιγαίου, όσο και στον Έβρο! Και όσο για την λεγόμενη αποσυμφόρηση, ενώ έλεγε ότι δεν μπορεί να γίνει στέλνοντας μετανάστες στην Ηπειρωτική Ελλάδα, αυτό ακριβώς κάνει και έχει σκοπό να γεμίσει ολόκληρη την Ελλάδα με καταυλισμούς αλλοδαπών, προκαλώντας μεγάλα προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες…

Έλεγε ο Μητσοτάκης ότι αυτός πιστεύει ότι η θάλασσα έχει σύνορα και στην πράξη αυτά τα σύνορα ο ίδιος σαν πρωθυπουργός τα έχει καταργήσει και έρχονται δεκάδες χιλιάδες παράνομα στην Πατρίδα μας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η πολιτική φθορά έρχεται, δεν θα τους σώσουν οι ολιγάρχες των ΜΜΕ

Όσο για την ασφάλεια η εγκληματικότητα καλπάζει. Δεν έκανε τίποτε! Στις γειτονιές του κέντρου των Αθηνών εξακολουθεί να κυριαρχεί ο τρόμος, λαθρομετανάστες βεβηλώνουν εκκλησίες στα χωριά, ενώ στην Θεσσαλονίκη καθημερινό είναι το φαινόμενο με συγκρούσεις μεταξύ αλλοδαπών, που έχουν γεμίσει φόβο τους κατοίκους, συγκρούσεις με μαχαιρώματα, συμπλοκές και ληστείες. Συγκρούσεις με νεκρούς και στην Μόρια με τελευταία αυτή προ ημερών με νεκρό έναν 20χρονο από την Υεμένη, που μαχαιρώθηκε! Παρ’ όλα αυτά, τα ΜΜΕ της ντροπής και της διαφθοράς παρουσιάζουν μία εικόνα διαφορετική στον Ελληνικό Λαό, υπηρετώντας με το αζημίωτο δουλικότατα μια ανίκανη εξουσία.

Το θράσος του Μητσοτάκη όμως δεν έχει όρια και έτσι πριν λίγες ημέρες στις 17 του μηνός είπε: «Οι γειτονιές ξαναγεννιούνται, ανακτώντας την ασφάλειά τους» …

Η εθνική μειοδοσία στο ζήτημα της Μακεδονίας μας, ο ραγιαδισμός απέναντι στην Τουρκία, οι λαθρομετανάστες και η εγκληματικότητα δείχνουν καθαρά την επερχόμενη φθορά της κυβερνήσεως Μητσοτάκη, που δεν θα μπορέσουν για πολύ να σταματήσουν οι συνεταίροι του στην εξουσία ολιγάρχες των ΜΜΕ. Και όλα αυτά ενώ το μοναδικό Λαϊκό Κίνημα, που θα μπορούσε να αντισταθεί σε αυτήν την ανίκανη και εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ευρίσκεται κυριολεκτικά στο απόσπασμα. Ό,τι και να κάνουν όμως, η ώρα των Εθνικιστών έρχεται, γιατί είναι οι μόνοι που εκφράζουν την λαϊκή οργή και έχουν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα του τόπου.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Exit mobile version