Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο… πνευματικός ταγός Δεληβοριάς προτρέπει την κυβέρνηση Μητσοτάκη: Ξανακλείστε την Χρυσή Αυγή στην φυλακή!

Ο… πνευματικός ταγός Δεληβοριάς προτρέπει την κυβέρνηση Μητσοτάκη: Ξανακλείστε την Χρυσή Αυγή στην φυλακή!

Το πόσο έχει λυσσάξει το σύστημα με την δυναμική επάνοδο της Χρυσής Αυγής φαίνεται καθημερινά από τις δηλώσεις καταδίκης, τις πετσοκομμένες δημοσκοπήσεις, τις νέες “Χρυσαυγειάδες” και τα “αντιφασιστικά” συλλαλητήρια που τείνουν να γίνουν καθημερινότητα.

Ένα ολόκληρο σύστημα από κόμματα και τα μιντιακά φερέφωνά τους καταφέρεται εναντίον του μοναδικού Κινήματος Εθνικής Αντίστασης, την Χρυσή Αυγή που σύμφωνα με τα δικά τους λεγόμενα είχε τελειώσει…

Μπροστάρηδες σε αυτήν την νέα εκστρατεία απομόνωσης της Χρυσής Αυγής οι “πνευματικοί ταγοί” (που λέει ο λόγος…) της Χώρας όπως ο τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς.

Σε συνέντευξή του στην πάντα φιλόξενη για κάθε αναρχοκομμουνιστή και εθνομηδενιστή “εφημερίδα των συντακτών” ο Φοίβος Δεληβοριάς σημείωνει:

Αν θέλει μια κυβέρνηση ή μια αστυνομία να αισθανθούμε ασφαλείς, ας απομονώσει με κάθε δυνατό τρόπο τους Κορκονείς, ας κλείσει μέσα όλους τους χρυσαυγίτες, ας δείχνει κάθε μέρα στην τηλεόραση τους δολοφόνους του Ζακ, ας στοχοποιήσει -έστω έναν- μεγάλο ναρκέμπορα. Ας φροντίσει, πάνω απ’ όλα, να μην κατασπαταληθεί η ουσία μας σε νέες εθνικές φιέστες…“.

Πανάκεια λοιπόν για όλα τα προβλήματα της καταρρέουσας Ελληνικής κοινωνίας, από την οικονομία μέχρι την ασφάλεια, ο παράνομος και αντισυνταγματικός εγκλεισμός των Χρυσαυγιτών στην φυλακή!

Έτσι αντιλαμβάνονται την Δικαιοσύνη και την Δημοκρατία τα ορφανά του Στάλιν…

Δεν θα κάνουμε την χάρη σε κανέναν εθνομηδενιστή να σωπάσουμε και να σταματήσουμε τον Εθνικό Αγώνα για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Όσο για τον κ. Δεληβοριά η απάντησή μας συνοψίζεται σε ένα… πνευματικό του πόνημα που εμπεριέχει την λέξη “πομπή”.

Exit mobile version