Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λίγο πριν τις διώξεις: Όταν η Realnews ομολογούσε ότι η Χρυσή Αυγή είχε 15%!

Λίγο πριν τις διώξεις: Όταν η Realnews ομολογούσε ότι η Χρυσή Αυγή είχε 15%!

Η εφημερίδα Real News, της Κυριακής 20 Ιανουαρίου 2013, στη σελίδα 10, σε άρθρο του δημοσιογράφου Β. Σκουρή, με τίτλο «Η μυστική δημοσκόπηση του Μαξίμου» και υπότιτλο «Η Ν.Δ. ανακτά το προβάδισμα, σταθεροποιούνται ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ. «Πονοκέφαλος» η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ».

Γράφει αυτό που από πολλές πηγές μας είναι γνωστό εδώ και καιρό. Ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν βρίσκεται ούτε στο 10%, ούτε στο 12%, αλλά στο 15%! Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι στην ίδια σελίδα, φιλοξενείται και ένθετο κείμενο του διευθύνοντος συμβούλου της MRB ΕΛΛΑΣ, Δ. Μαύρου…

Χαρακτηριστικά η Real News γράφει: «Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πάντως, παρότι το Μέγαρο Μαξίμου προσπαθεί να εφαρμόσει την ατζέντα «του νόμου και της τάξης», εμφανίζει σημαντική άνοδο, αγγίζοντας το 15%, εξέλιξη που σχολιάστηκε με σκεπτικισμό από τους τρεις αρχηγούς».

Σκεπτικισμός, λοιπόν, στους τρεις αρχηγούς για την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ενώ την ίδια στιγμή κάποιοι προσπαθούν να πείσουν τον λαό ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… πέφτει! Ποιος ο λόγος που δεν εμφανίζουν αυτό το 15%; Είναι πολύ απλό: Σε μία τέτοια περίπτωση θα υπάρξει πλέον ακόμη μεγαλύτερη δυναμική και τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα για την τρόικα της συγκυβέρνησης. Δεν είναι τυχαίο ότι στο ίδιο άρθρο τονίζεται ότι τα δύσκολα για την κυβέρνηση τώρα αρχίζουν. Πράγματι, έτσι είναι! Αφού τώρα θα αρχίσει να νοιώθει ο λαός σκληρά στο πετσί του τα αντιλαϊκά μέτρα.

Φυσικά μέσα στο σκεπτικισμό τους οι τρείς αρχηγοί για το 15% της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είπαν πολλά… Προσπαθούν με κάθε τρόπο να σταματήσουν την άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος. Μία από τις προτάσεις που ετέθη στο τραπέζι ήταν να καλέσουν σε κοινό μέτωπο το ΣΥΡΙΖΑ, αφού σύμφωνα με ό,τι γράφει η εφημερίδα «στις νέες ηλικίες ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει σημαντικές απώλειες και μάλιστα λόγω της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Αναμένεται σκληρή πολεμική, λοιπόν κατά του Κινήματός μας και απαιτείται πειθαρχία οργάνωση και αγώνας.

Exit mobile version