Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Να σηκώσουμε τον Ήλιο πάνω από την Ελλάδα» Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

«Να σηκώσουμε τον Ήλιο πάνω από την Ελλάδα» Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Κανένα Αύριο δεν είναι ίδιο με το Σήμερα…

Ὀμπρός, παιδιά, καὶ δὲ βολεῖ μονάχος ν᾿ ἀνέβῃ ὁ ἥλιος,
σπρῶχτε μὲ γόνα καὶ μὲ στῆθος νὰ τὸν βγάλουμε ἀπ᾿ τὴ λάσπη,
σπρῶχτε μὲ στῆθος καὶ μὲ γόνα νὰ τὸν βγάλουμε ἀπ᾿ τὸ γαῖμα.
Δέστε, ἀκουμπᾶμε ἀπάνω τοῦ ὁμοαίματοι ἀδελφοί του.
Ὀμπρός, ἀδέλφια, καὶ μᾶς ἔζωσε μὲ τὴ φωτιά του,
ὀμπρός, ὀμπρὸς κι ἡ φλόγα του μᾶς τύλιξε ἀδελφοί μου
.” Άγγελος Σικελιανός

Με γόνα και με στήθος για να βγάλουμε τον ήλιο από την λάσπη, μας καλεί ο ποιητής, ο μεγάλος ποιητής Άγγελος Σικελιανός, βαθύς Ελληνολάτρης, που δήλωνε Εθνικιστής και που ένα σάπιο δήθεν πνευματικό κατεστημένο, που κυριαρχείται από τα ορφανά του Μαρξ, τον θέλει αριστερό! 

Και είναι τα λόγια του Άγγελου Σικελιανού επίκαιρα σήμερα όσο ποτέ, που όλα μοιάζουν χαμένα και για την Πατρίδα μας και για το Κίνημά μας. Σήμερα, που ένα ολόκληρο σύστημα έχει επιτεθεί με σφοδρότητα, έχοντας σκοπό την ολοκληρωτική εξόντωσή μας, είναι που μετράει ο αγώνας και η αντίσταση, έναν αγώνα που μπορούν να δώσουν μόνο όσοι έχουν Ψυχή και όχι όσοι κάνουν υπολογισμούς σε ποσοστά…

Μας έχουν αποκλείσει από τους τηλεοπτικούς σταθμούς και όσους φίλους έχουμε, μας λένε ότι η εντολή είναι από ψηλά και δεν γίνεται τίποτε… Το ίδιο και στις εφημερίδες, με ελάχιστες εξαιρέσεις, που σπάνε την συνωμοσία της σιωπής. Επί πλέον, παρούσα και η μαύρη προπαγάνδα από κάποιους που παριστάνουν τους “φίλους” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και τους “πατριώτες” και οι οποίοι υπάρχουν μόνο και μόνο για να κάνουν έναν βρώμικο και ύπουλο πόλεμο ενάντια στο Κίνημά μας.

Κοντά σε αυτούς λιποτάκτες και προδότες και λιγόψυχοι ουκ ολίγοι, που είπαν ότι το παιχνίδι τέλειωσε, ας κοιτάξουμε τον εαυτό μας. Αυτός ο “εαυτούλης” ήταν πάντα η κατάρα σε αυτόν τον τόπο και δεν ήταν λίγες οι κρίσιμες στιγμές που η Πατρίδα κυριολεκτικά έλειωνε σαν το κερί και αυτοί τίποτε… Τον “εαυτούλη” τους!

Δεν έχουμε τηλεοπτικούς σταθμούς να μας προβάλουν; Δεν πειράζει! Και άλλοτε στο παρελθόν συνέβαινε το ίδιο και τα γεγονότα η ίδια η πραγματικότητα τους ανάγκαζε να μιλήσουν και πάλι για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Έχουμε την εφημερίδα μας, κάθε Τετάρτη, στα περίπτερα όλης της χώρας, μια υπερήφανη εθνικιστική φωνή, που άντεξε 27 ολόκληρα χρόνια χωρίς να πάρει ποτέ ούτε δραχμή, ούτε ευρώ από κανέναν. Έχουμε την Ιστοσελίδα μας, τους λογαριασμούς μας στα κοινωνικά δίκτυα όσο μας αφήνουν και όπου μας αφήνουν. Και εάν δεν έχουμε τίποτε από όλα αυτά τότε θα γράφουμε χειρόγραφες προκηρύξεις, έχουμε την φωνή μας για να λέμε από στόμα σε στόμα την Εθνική Αλήθεια, έχουμε την ψυχή μας που δεν θα την λυγίσουν!

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, κανένα αύριο δεν είναι ίδιο με το σήμερα και την ώρα που όλα μοιάζουν χαμένα, είναι που φανερώνονται αυτοί που πραγματικά με γόνα και με στήθος, είναι ταγμένοι να βγάλουνε τον ήλιο από την λάσπη, δείχνουν την δύναμή τους αυτοί που έχουν Ψυχή χαλύβδινη ικανή να αντέξει σε θύελλες και καταιγίδες.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Exit mobile version