Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομιλία του συναγωνιστή Δ. Τζεμπετζή για τα Εθνικά θέματα στην Αρτέμιδα

Ομιλία του συναγωνιστή Δ. Τζεμπετζή για τα Εθνικά θέματα στην Αρτέμιδα

Την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020, στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Συναγωνιστή και Περιφερειακό Σύμβουλο Πελοποννήσου Τζεμπετζή Δημήτριο με θέμα «Η κυβερνητική ατολμία στην κρίση της Λιβύης».

Ο Επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο, ανέλυσε αρχικά την γενικότερη εξωτερική πολιτική των ελληνικών κυβερνήσεων η οποία εδώ και δεκαετίες χαρακτηρίζεται από ηττοπάθεια, χωρίς να έχουμε μπορέσει να πετύχουμε διεθνώς και σε σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση καμία σοβαρή επιτυχία προς όφελος του Λαού μας. Ανέφερε χαρακτηριστικά παραδείγματα της πρόσφατης ιστορίας στα οποία οι υποτιθέμενοι σύμμαχοι μας δεν έπραξαν τα δέοντα για την υπεράσπιση μας, και θύμισε σε όλους στιγμές στις οποίες η διπλωματία του κράτους μας έμοιαζε να είναι ανύπαρκτη.

Εν συνεχεία, σχολίασε με ιδιαίτερη προσοχή τις κινήσεις της σημερινής κυβέρνησης από την αρχή ανάληψης της εξουσίας μέχρι το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε και έκανε ξεκάθαρη την κατάσταση που βιώνουμε με μια εξωτερική πολιτική η οποία δεν διεκδικεί τίποτα, και το μόνο που κάνει είναι να παρακολουθεί απαθής τα σημαντικά γεγονότα που συμβαίνουν πέριξ των συνόρων μας χωρίς να τολμήσει να πάρει θέση υπέρ αυτών που σε κάθε περίπτωση θα μπορούσαν να συμβάλλουν θετικά στο εθνικό μας συμφέρον.

Πως θα μπορούσε να το κάνει αυτό μια κυβέρνηση της οποίας οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν καταντήσει έρμαιο πολιτικής πελατείας και ρουσφετιών; Ρητορικό το ερώτημα.

Ο Συναγωνιστής στην συνέχεια υιοθετώντας τις θέσεις του Κυβερνητικού προγράμματος της Χρυσής Αυγής μας ανέπτυξε σε σύντομο χρονικό διάστημα και με μεγάλη σαφήνεια τι θα έπρεπε να πράξει μια Πατριωτική Κυβέρνηση ως προς την εξωτερική πολιτική γενικότερα, αλλά και σε κάποια παρόμοια κρίση όπως αυτή που υφίσταται τώρα στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και πως θα μπορέσουμε να κάνουμε ξανά την Πατρίδα μας αυτάρκη ανεξάρτητη και υπερήφανη! Η εκδήλωση έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Ύμνο του Κινήματος.

Exit mobile version