Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Για τα πανηγύρια»: 100.000 παράνομες νέες αφίξεις αναμένονται, αλλά ο Κουμουτσάκος πανηγυρίζει!

«Για τα πανηγύρια»: 100.000 παράνομες νέες αφίξεις αναμένονται, αλλά ο Κουμουτσάκος πανηγυρίζει!

Είναι τέτοια η επικινδυνότητα της ανικανότητας της ΝΔ στο φλέγον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, που ακόμα και φιλικά προσκείμενη προς αυτήν εφημερίδα αναγκάζεται να την «κράξει» για τα έργα και τις ημέρες της. Στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία», κάτω από τον τίτλο «Για τα πανηγύρια», διαβάζουμε τα εξής χαρακτηριστικά:

«Πανηγυρίζοντας ο Γ. Κουμουτσάκος ανακοίνωσε ως σπουδαίο γεγονός την επαναβεβαίωση παλαιότερης συμφωνίας για «μετεγκατάσταση 400 αιτούντων άσυλο στη Γαλλία». Ναι, τόσο… πολλούς, όταν επισήμως αναμένονται πάνω από 100.000 στη χώρα μας τη νέα χρονιά. Θεμιτή η προσπάθεια του αναπληρωτή υπουργού (υπό τον κύριο Μηταράκη πλέον) να δείξει ότι εξακολουθεί να έχει κάποιον ρόλο, αλλά…»

Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι παραπάνω, καθώς οι απίθανοι αυτοί πατριδοκάπηλοι της ΝΔ, που φλόμωσαν προεκλογικά τον Λαό με παραμύθια για δήθεν πάταξη της λαθρομετανάστευσης, φροντίζουν να επαληθεύουν με τον χειρότερο τρόπο το νόημα της ρήσης «βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος». Κατάφεραν (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να γίνουν χειρότεροι στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Exit mobile version