Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πλήθος Εθνικιστών στην κοπή της πίτας των πυρήνων του Νομού Λαρίσης

Πλήθος Εθνικιστών στην κοπή της πίτας των πυρήνων του Νομού Λαρίσης

Μέσα σε κλίμα εθνικιστικού παλμού, ομοψυχίας και άκρας αγωνιστικής διαθέσεως, Συναγωνιστές από τον Νομό Λαρίσης έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση κοπής της παραδοσιακής βασιλόπιτας, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, κατόπιν πρωτοβουλίας των αγωνιστικών πυρήνων Λαρίσης, Φαρσάλων, Ελασσόνος, Αγιάς και Τυρνάβου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι πρώην υποψήφιοι βουλευτές του Νομού Λαρίσης, Ζαχαρούλα Ζήση, Κωνσταντίνος Λιάπης, Νικόλαος Παπαδημητρίου, Μαρία Μπίλη και Ιωάννης Λαμπρογιάννης, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό.

Την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησαν οι εκπρόσωποι των πυρήνων από τις επαρχίες του νομού και συγκεκριμένα ο Αντώνιος Μέγας από τον πυρήνα Ελασσόνος, ο Δημήτριος Καραγιάννης από τον πυρήνα Φαρσάλων, ο Αθανάσιος Αγγελακόπουλος από τον πυρήνα Λάρισας και η Βασιλική Γουργιώτη από τον πυρήνα δράσεως Αγιάς.

Με δεδομένη την αγωνιστική διάθεση και τη δυσμενή πολιτική κατάσταση που ταλανίζει τον ελληνικό λαό λόγω του λαθρομεταναστευτικού και των αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης, οι Συναγωνιστές τόνισαν την ανάγκη προγραμματισμού και σχεδιασμού δράσεων παρεμβάσεως και αγωνιστικής πολιτικής παρουσίας σε διαρκή βάση. Με στόχο την επιστροφή όχι απλώς στις κοινοβουλευτικές έδρες, αλλά στη συνείδηση των Ελλήνων ως η μόνη ελπίδα εθνικής αντιστάσεως, η αγωνιστική μας παρουσία κρίνεται ως αναγκαία στους δρόμους και στις πλατείες, στα λαικά καφενεία, στις υποβαθμισμένες περιοχές όπου ο Έλληνας καθημερινώς δοκιμάζεται καθώς επίσης και στους χώρους εργασίας των Ελλήνων εργατών.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει ο μοναδικός εθνικιστικός φορέας με σαφή εθνικιστική ιδεολογική υπόσταση, εν αντιθέσει με τους διάφορους καιροσκόπους «πατριώτες», οι οποίοι επιβεβαίωσαν τα όσα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προέβλεπε. Πρόκειται απλώς για τα προεκλογικά καραγκιοζάκια που η δεξιά χρησιμοποίησε ως δόλωμα για την υφαρπαγή των ψήφων εθνικά σκεπτόμενων πολιτών. Το νέο έτος θα μας βρει απέναντι σε κάθε αντεθνικό σχέδιο, απέναντι στους λύκους που ενεδύθησαν την «πατριωτική» προβιά και πρωτίστως δίπλα στην ελληνική νεολαία όπου το Κίνημα μας σαρώνει σε επίπεδο ποσοστών και υποστηρίξεως. Ο δρόμος θα είναι δύσκολος, αλλά στο τέλος νικηφόρος και θριαμβευτικός. Θα είναι ο δρόμος της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού.

Exit mobile version