Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μυστική σύσκεψη στο Μαξίμου για να ξεπουληθούμε στην Τουρκία!

Μυστική σύσκεψη στο Μαξίμου για να ξεπουληθούμε στην Τουρκία!

Μία νέα Εθνική προδοσία βρίσκεται προ των πυλών, λίγες μόλις ημέρες πριν από την συμπλήρωση 24 ετών από την επέτειο δολοφονίας των τριών Ελλήνων Υπαξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού στα Ίμια.

Με γοργούς ρυθμούς δρομολογείται, μέσω της διαδικασίας της Χάγης, το ξεπούλημα της Εθνικής Κυριαρχίας της Ελλάδας προς όφελος της Τουρκίας. Πριν από μία εβδομάδα (συγκεκριμένα, την Τρίτη 21 Ιανουαρίου) ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκάλεσε στο Μαξίμου μυστική σύσκεψη για τον τρόπο διευθέτησης των Ελληνοτουρκικών σχέσεων. Από την σύνθεση και μόνο της σύσκεψης προκύπτει ξεκάθαρα ότι μετείχαν «ρεαλιστές», δηλαδή εκείνοι οι οποίοι υποστηρίζουν την γραμμή του «συμβιβασμού» (ουσιαστικά της ενδοτικότητας) απέναντι στην Τουρκία και προέρχονται κυρίως απ’ το περιβάλλον του «εκσυγχρονιστή» Κώστα Σημίτη, ο οποίος βαρύνεται ιστορικά με την τραγικά προδοτική νύχτα των Ιμίων.

Στη σύσκεψη αυτή, πέραν του πρωθυπουργού και των υπουργών Ν. Δένδια και Γ. Γεραπετρίτη, μετείχαν ο αναπληρωτής σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Θ. Ντόκος, που έχει ταχθεί δημοσίως υπέρ της «συνεκμετάλλευσης» στο Αιγαίο, ο πρέσβης και εξ απορρήτων του Γιωργάκη Παπανδρέου στο υπουργείο εξωτερικών Γ. Ζέπος, ο πρέσβης Π. Αποστολίδης, που διετέλεσε διοικητής της ΕΥΠ επί Σημίτη, ο καθηγητής Χρήστος Ροζάκης, που εκτός από τις σχέσεις του με τον Σημίτη έχει αναχθεί εδώ και χρόνια σε θεωρητικό του ενδοτισμού, ο επίσης άνθρωπος του Σημίτη Γ. Παγουλάτος, που ανέλαβε γενικός διευθυντής του ΕΛΙΑΜΕΠ, ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης, που εκτός των άλλων εθνομηδενιστικών απόψεών του θεωρεί ότι ως Έλληνες «είμαστε παιδιά των Οθωμανών».

Είναι ολοφάνερο από το ποιόν των συμμετεχόντων στην σύσκεψη ότι επιχειρείται να διαμορφωθεί το κατάλληλο κλίμα για να προπαγανδιστεί ανάλογα η διαδικασία της Χάγης και να γίνουν τα απαραίτητα βήματα ενδοτισμού και ακρωτηριασμού της Εθνικής Κυριαρχίας της Χώρας. Μία νέα Εθνική προδοσία βρίσκεται προ των πυλών, λίγες μόλις ημέρες πριν από την συμπλήρωση 24 ετών από την επέτειο δολοφονίας των τριών Ελλήνων Υπαξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού στα Ίμια. Κάθε Συνειδητοποιημένος Έλληνας Εθνικιστής και Πατριώτης οφείλει και πρέπει να αντιδράσει σ’ αυτήν την φρικτή προοπτική.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Exit mobile version