Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο φόβος των “πατριωτών” να μην τους πουν εθνικιστές και ο τρόμος τους να μην τους πούνε Χρυσαυγίτες

Ο φόβος των “πατριωτών” να μην τους πουν εθνικιστές και ο τρόμος τους να μην τους πούνε Χρυσαυγίτες

Πλήθος οι προκλήσεις των Τούρκων τους τελευταίους μήνες κατά τους οποίους κυβερνά την χώρα η Νέα Δημοκρατία. Σε μεγάλη ένταση το πρόβλημα λαθρομετανάστευση και για την Μακεδονία μας, που ξεπουλήθηκε με την συμφωνία των Πρεσπών καμία σοβαρή αντίδραση. Και όμως πριν τις εκλογές, πριν κάνουν κυβέρνηση οι “πατριώτες” την Ν.Δ. και πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη, ήταν πολύ “ευαίσθητοι” για τα ζητήματα αυτά.

Καταγγέλλανε με σφοδρότητα (και σωστά) τον ΣΥΡΙΖΑ για τους λαθρομετανάστες και για τις Πρέσπες. Τώρα όμως δεν λένε λέξη… και μόνο ελάχιστοι αντιδρούν. Τι απέγιναν όλοι αυτοί οι “πατριώτες”, που πήγαιναν σαν τα κοπάδια στα συλλαλητήρια και έλεγαν όλα αυτά; Τελικά η παρουσία τους δεν ήταν τίποτε άλλο από μια προεκλογική δημαγωγία και ταυτόχρονα ένας τρόπος πονηρός και ύπουλος για να κτυπήσουν το Εθνικιστικό Κίνημα και όταν λέμε Εθνικιστικό Κίνημα δεν μπορούμε να εννοούμε τίποτε άλλο παρά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Όλοι αυτοί πολέμησαν με μίσος προεκλογικά το Κίνημά μας λέγοντας ότι συνεργαζόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ και ότι πρέπει να ψηφιστεί η Ν.Δ. για να φύγει η αριστερά! Όλοι αυτοί οι “πατριώτες”, οι οποίοι πολεμούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, κατέχονται από τον φόβο να μη τους πουν εθνικιστές και από τον τρόμο να μη τους πούνε Χρυσαυγίτες!  Γιατί; Γιατί έτσι γνωρίζουν πως ο χορός της υποκρισίας τελειώνει και τα βάζουν ευθέως με το αντεθνικό σύστημα που εξουσιάζει την Πατρίδα μας και αυτό δεν το θέλουν.

Exit mobile version