Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλεία: Oι Εθνικιστές δίπλα στους κατοίκους που αγωνίζονται ενάντια στην δημιουργία hotspot

Ηλεία: Oι Εθνικιστές δίπλα στους κατοίκους που αγωνίζονται ενάντια στην δημιουργία hotspot

Στο πλευρό των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Επιταλίου βρέθηκε την Τετάρτη 29/1/2020 ομάδα στελεχών του δημοτικού συνδυασμού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ και της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΥΡΓΟΥ για να εκφράσουν την διαφωνία τους με το σχέδιο κατασκευής hotspot και εγκατάστασης λαθρομεταναστών στις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου ΑΙΓΑΙΟΝ.

Αν και γνωρίζαμε εκ προοιμίου ότι τέτοιου είδους κινήσεις ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ που έχουν προετοιμαστεί από πολύ καιρό πριν θα γίνουν πεδίο δράσης από τον κάθε λογής τοπικό πολιτικό σαλτιμπάγκο, δώσαμε το παρόν για να συμπαρασταθούμε στους άδολους κατοίκους που δικαίως διαφωνούν αλλά και να καταγγείλουμε στους παρόντες ότι όλοι αυτοί που χύνουν καυτά δάκρυα σήμερα κοντά τους είναι αυτοί που πίσω από την πλάτη τους τα έχουν συμφωνήσει όλα.

Το μόνο που τελικά τους απασχολεί δεν είναι η ΑΛΩΣΗ των τοπικών κοινωνιών από ανθρώπους ξένους με την κουλτούρα και την φιλοσοφία τους αλλά σε ποιο «οικόπεδο» θα τους στοιβάξουν έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν καλύτερα τα οικονομικά τους συμφέροντα.

Όλα τα παραπάνω τα έχουμε κάνει γνωστά εδώ και αρκετό καιρό στις τοπικές κοινωνίες, τα θυμίσαμε τώρα όπως θα κάνουμε ξανά και ξανά.

Exit mobile version