Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μόνιμος στόχος των “προοδευτικών” η Χρυσή Αυγή

Μόνιμος στόχος των “προοδευτικών” η Χρυσή Αυγή

Η μαρξιστική νομενκλατούρα, που κυριαρχεί στον χώρο των Πανεπιστημίων και των ΜΜΕ έχει μόνιμα σαν στόχο της την Χρυσή Αυγή. Ένα ακόμα δείγμα αυτής της πολεμικής ενάντια στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα μία ημερίδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Διαβάζουμε σχετικά:

“Ημερίδα του ΑΠΘ για την άκρα δεξιά: Για την ημερίδα που οργάνωσε το τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ με τίτλο «Η άκρα δεξιά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη: ζητήματα ταυτότητας, ρατσισμού και οικονομικής κρίσης», ανέπτυξε σε συνέντευξη στον Flash 99, 4 ο πρόεδρος του τμήματος, αναπληρωτής καθηγητής, Στυλιανού, ο οποίος είπε για την ημερίδα: «Εμείς ως τμήμα Πολιτικών Επιστημών πραγματοποιούμε για τέταρτη χρονιά αυτό το ερευνητικό σεμινάριο, αλλά φέτος το ανοίξαμε σε ημερίδα με πολλούς ομιλητές και με πιο επίκαιρα θέματα. Είχαμε πιάσει το προσφυγικό και τώρα έχουμε το θέμα της ανόδου της άκρας δεξιά και στην Ευρώπη. Η ελληνική περίπτωση με τη Χρυσή Αυγή είναι κάπως ιδιαίτερη διότι εδώ δεν πρόκειται για ένα ακροδεξιό κόμμα είναι μια εγκληματική οργάνωση”.

Δεν μας προξενεί καμία εντύπωση το γεγονός ότι τα ορφανά του Μαρξ συνεχίζουν να ασχολούνται με την Χρυσή Αυγή, αφού γνωρίζουν ότι ο μόνος κίνδυνος για την εγκληματική οργάνωση των μαρξιστών, που εξουσιάζει την δημόσια ζωή της χώρας, από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, δεν είναι άλλος από την Χρυσή Αυγή. Την Χρυσή Αυγή που είναι το μόνο κόμμα που αναφέρθηκε μέσα στην Βουλή στα εγκλήματα και τις προδοσίες των μπολσεβίκων, όταν οι φιλελεύθεροι δεν χάνουν ευκαιρία να λένε ότι “σέβονται τους αγώνες της αριστεράς”.

Το γεγονός αυτής της πολεμικής κατά της Χρυσής Αυγής και μόνο κατά της Χρυσής Αυγής και όχι κάποιων άλλων σχηματισμών που εμφανίζονται ως “εθνικιστικές”, επiτέλους ας προβληματίσει κάποιους καλούς Έλληνες που έχουν πέσει θύματα της προπαγάνδας ενάντια στην Χρυσή Αυγή.

Exit mobile version