Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνάντηση του Συναγωνιστή Ν. Χρυσομάλλη με τον Δήμαρχο Θερμαϊκού

Συνάντηση του Συναγωνιστή Ν. Χρυσομάλλη με τον Δήμαρχο Θερμαϊκού

Την Πέμπτη 30-1-2020 ο επικεφαλής της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και περιφερειακός σύμβουλος Π.Κ.Μ συναγωνιστής Χρυσομάλλης Νικόλαος, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο Χρυσής Αυγής στον Δήμο Θερμαϊκού συναγωνιστή Νικόλαο Λιόκο, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Θερμαϊκού κ. Γεώργιο Τσαμασλή, προκειμένου να ενημερωθεί από τον ίδιο για τα καίρια και χρόνια προβλήματα που απασχολούν τους δημότες του συγκεκριμένου δήμου, ο οποίος περιλαμβάνει μία ευρύτατη και πυκνοκατοικημένη έκταση στα νοτιοδυτικά της Π.Ε. Θεσσαλονίκης.

Ο επικεφαλής της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ανέπτυξε στον κ.Δήμαρχο τις θέσεις της παράταξής του όσον αφορά σε σημαντικά έργα τα οποία πρέπει να γίνουν στην περιοχή ,όπως είναι η επικείμενη κατασκευή ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης στην περιοχή της ιχθυόσκαλας Ν.Μηχανιώνας και η ανακατασκευή και διαπλάτυνση του δρόμου Περαίας-Νέας Μηχανιώνας , ώστε να καταστεί δυνατή η αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας και να δημιουργηθεί ένα ασφαλές για τους οδηγούς οδικό δίκτυο.

Ταυτόχρονα ο Νίκος Χρυσομάλλης ζήτησε να ενημερωθεί για την σχεδιαζόμενη διαμόρφωση του παραλιακού μετώπου από τους Νέους Επιβάτες ως την Αγία Τριάδα, καθώς και για την οριστική απομάκρυνση των τελευταίων ρομά από τον παράνομο καταυλισμό τους πλησίον της Περαίας. Επιπλέον, τόνισε ιδιαίτερα τη σημασία της στενής συνεργασίας μεταξύ πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας αυτοδιοίκησης ώστε να υλοποιούνται το ταχύτερο δυνατό διάφορα έργα για το καλό των τοπικών κοινωνιών.

Ο Δήμαρχος επεσήμανε πως εκκρεμεί η κατασκευή αρκετών έργων τοπικού ενδιαφέροντος και ως νεοεκλεγείς Δήμαρχος έχει ήδη ξεκινήσει, σε συνεργασία και με την περιφέρεια, την υλοποίησή τους. Ενημέρωσε πως η απομάκρυνση των ρομά θα ολοκληρωθεί πολύ σύντομα , ενώ τόνισε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα οι πολίτες του Δήμου Θερμαϊκού θα δουν τις θετικές αλλαγές στην καθημερινότητά τους.

Απαντώντας ο Νίκος Χρυσομάλλης διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο Θερμαϊκού ότι η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» θα στηρίξει με κάθε τρόπο, εντός και εκτός περιφερειακού συμβουλίου, τις πρωτοβουλίες των Δήμων, οι οποίες θα επιφέρουν θετικές αλλαγές στην καθημερινότητα των πολιτών και θα βοηθήσουν στην οικονομική ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών, προς όφελος όλων των συμπολιτών μας.

Η ως άνω συνάντηση του Νίκου Χρυσομάλλη με τον Δήμαρχο Θερμαϊκού εντάσσεται σε μία σειρά προγραμματισμένων επαφών και συναντήσεων του επικεφαλής της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» με αυτοδιοικητικούς παράγοντες και φορείς όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων στην Π.Κ.Μ., ώστε να υπάρξει πλήρης ενημέρωση και γνώση των τοπικών προβλημάτων και να επιτευχθεί η αποτελεσματικότερη ανάδειξή τους και προώθησή τους προς τις υπηρεσίες και τα όργανα της Περιφέρειας ,με σκοπό την επίλυσή τους.

Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», ως ο αυτοδιοικητικός βραχίονας του πολιτικού φορέα «ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» στην Π.Κ.Μ ,θα συνεχίσει με κάθε τρόπο να δίνει τον καλό αγώνα στο πλευρό κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ

Exit mobile version