Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παχυλούς μισθούς από 1.700 έως 3.500 ευρώ δίνει ο Μπακογιάννης σε άτομα που θα ασχοληθούν στην «δομή φιλοξενίας» του Ελαιώνα

Παχυλούς μισθούς από 1.700 έως 3.500 ευρώ δίνει ο Μπακογιάννης σε άτομα που θα ασχοληθούν στην «δομή φιλοξενίας» του Ελαιώνα

«Λεφτά υπάρχουν», αλλά μόνο σε ό,τι έχει να κάνει με το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. 40 χρυσοπληρωμένους υπαλλήλους διαφόρων ειδικοτήτων θα προσλάβει το επόμενο χρονικό διάστημα ο Δήμος Αθηναίων για να στελεχώσουν την λεγόμενη «Ανοιχτή Δομή Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο και Ευάλωτων Ομάδων Πολιτών Τρίτων Χωρών στον Ελαιώνα».

Σύμφωνα με τις δύο εξωφρενικές και άκρως προκλητικές προσκλήσεις ενδιαφέροντος, που απηύθυνε την Δευτέρα η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών, αυτοί που θα προσληφθούν θα αμείβονται πλουσιοπάροχα με μισθούς που θα ξεκινούν από 1.700 ευρώ και θα αγγίζουν ακόμα και τα 3.500 ευρώ! Ποσά που ασφαλώς προκαλούν το λαϊκό αίσθημα που η ανεργία και οι μισθοί πείνας κάνουν θραύση.

Αυτά είναι τα έργα και ημέρες του νυν δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος από τους πρώτους κιόλας μήνες της θητείας του συναγωνίζεται στις σπατάλες τον προκάτοχό του στον δημαρχιακό θώκο Γιώργο Καμίνη. Την στιγμή που ο μέσος μισθός των σκληρά εργαζομένων υπαλλήλων του Δήμου παραμένει σε χαμηλά επίπεδα, η μισθοδοσία 40 υπαλλήλων που θα σχετίζονται με το λεγόμενο «προσφυγικό» θα είναι παχυλοί.

Το πολιτικό προϊόν της οικογένειας Μητσοτάκη, που ακούει στο επίθετο Μπακογιάννης, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μετατρέψει την Αθήνα σε μια πολυπολιτισμική χοάνη. Όσοι τον ψήφισαν ελπίζοντας ότι θα βάλει κάποια έστω σχετική τάξη στο χάος που επικρατούσε στην πρωτεύουσα είναι σίγουρο ότι ήδη το έχουν μετανιώσει.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Exit mobile version