Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι διεθνείς τοκογλύφοι υμνούν την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Οι διεθνείς τοκογλύφοι υμνούν την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal σε άρθρο της υμνολογεί τον Μητσοτάκη και λέει ότι σαρώνει η ελληνική οικονομία!!! Που το είδε αυτό, ένας Θεός ξέρει… Ο “θεός” της Wall Street. Συγκεκριμένα έγραψε:

“Η οικονομική ανάκαμψη στην Ελλάδα είναι αξιοσημείωτη και οι επενδυτές θεωρούν ότι ο στόχος της Αθήνας για ρυθμό ανάπτυξης 2,8% φέτος και 3-4% στη συνέχεια είναι εφικτός, κάτι που πιστώνεται στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέρει η εφημερίδα Wall Street Journal σε άρθρο γνώμης, με τίτλο: «Αναζωογόνηση της ελληνικής οικονομίας».

«Δεν θα μπορείτε ποτέ να φανταστείτε ποιας ευρωπαϊκής χώρας αναβαθμίστηκε πρόσφατα το αξιόχρεο: Η Ελλάδα, Ναι, η Ελλάδα. Η χώρα της Ευρωζώνης, που επί πολλά χρόνια υστερούσε, βρίσκεται επί έξι μήνες σε μία σημαντική οικονομική ανάκαμψη», σημειώνει η εφημερίδα, προσθέτοντας: «Ο Fitch αναβάθμισε την Παρασκευή το αξιόχρεο της Ελλάδας κατά μία βαθμίδα, σε ΒΒ, και σηματοδότησε μεγαλύτερη αισιοδοξία για την οικονομία και τα δημόσια οικονομικά.” 

Φυσικά αυτή η ανάπτυξη δεν υπάρχει και όλα δείχνουν ότι μέσα στο 2020 θα υπάρξει σοβαρή οικονομική κρίση, η οποία θα έχει άμεσο αντίκρισμα και στην Ελλάδα… Όμως, για την Wall Street Journal, αλλά και τα ελληνικά ΜΜΕ των χρυσοκάνθαρων του συστήματος όλα πάνε καλά… Και πως να μη πάνε καλά γι’ αυτούς όταν μπορούν να χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και κανείς να μη τους ζητάει λογαριασμό; 

Exit mobile version