Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διοικητής ΝΑΤΟ: «Απαράδεκτη η Τουρκία» – Υπουργός ΝΔ: «Κανένα πρόβλημα»

Διοικητής ΝΑΤΟ: «Απαράδεκτη η Τουρκία» - Υπουργός ΝΔ: «Κανένα πρόβλημα»

Την ημέρα των Ιμίων, ερευνητικό σκάφος της Τουρκίας έκανε έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα και ο διοικητής του ΝΑΤΟ κατήγγειλε το γεγονός. Αντίθετα, ο Υπουργός της Ν.Δ. είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και όχι μόνον…

Για το θέμα, ο Συναγωνιστής N. Μιχαλολιάκος, απέστειλε το παρακάτω μήνυμα στο διαδίκτυο:

Ημέρα ΙΜΙΩΝ και θυμηθήκαμε τον Πάγκαλο, που έλεγε να πουν ότι πήρε ο αέρας την ΣΗΜΑΙΑ, με την δήλωση του υπουργού της ΝΔ, Γεραπετρίτη, που είπε ότι πήρε ο… αέρας το τουρκικό πλοίο και γι’ αυτό έκανε έρευνες στην Ελληνική Υφαλοκρηπίδα!

Συγkεκριμένα, όπως μετέδωσαν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, δηλαδή ΟΛΑ τα ΜΜΕ για την εισβολή στην Ελληνική Υφαλοκρηπίδα ο υπουργός Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτης είπε ότι είναι ένα … συγκυριακό γεγονός, που προήλθε λόγω κακών καιρικών συνθηκών, το οποίο δεν προκαλεί οποιαδήποτε ανησυχία!

Τέλος και αντίθετα από ότι αναφέρουν περί αποχώρησης του τουρκικού ερευνητικού από την ελληνική Υφαλοκρηπίδα το Oruc Reis ευρίσκεται εντός και δεν έχει αποχωρήσει.

Ερωτηθείς μάλιστα για τη στάση του αμερικανικού παράγοντα, ο Γ. Γεραπετρίτης κατέθεσε την πεποίθησή του ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται πολύ μακριά από την τακτική των ίσων αποστάσεων. Έχει ανατραπεί απολύτως η παραδοσιακή πρόσληψη ότι ο μεγάλος και στέρεος σύμμαχος θα μπορούσε να ήταν η Τουρκία, αντιθέτως ο ισχυρός παίκτης στην περιοχή είναι η Ελλάδα, τόνισε ο υπουργός.

Με δύο λόγια, μας είπε η Ν.Δ. το εξωφρενικό ότι το τουρκικό πλοίο βρέθηκε “κατά λάθος, γιατί το πήρε ο αέρας”, που δεν υπήρχε και αέρας εκείνη την ημέρα,και το πήγε στην ελληνική υφαλοκρηπίδα και είπε ακόμη την ίδια στιγμή που οι ΗΠΑ κάνουν ύμνους στην Τουρκία, ότι ισχυρός παίχτης στην περιοχή είναι η… Ελλάδα!

Το πλέον τραγικό, που δείχνει ότι ζούμε χρόνια μιας “δημοκρατικής χούντας”, είναι ότι όλα τα ΜΜΕ καλύπτουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Exit mobile version