Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το ζήσαμε κι αυτό… Ο σκευωρός Σαμαράς καταγγέλλει συμμορίες

Το ζήσαμε κι αυτό… Ο σκευωρός Σαμαράς καταγγέλλει συμμορίες

Η αλαζονεία και το θράσος έφτασε στον ουρανό: Ο άνθρωπος που ενορχήστρωσε και πραγματοποίησε την μεγαλύτερη πολιτική και παραδικαστική σκευωρία στην μεταπολιτευτική Ελλάδα, ο αρχισκευωρός Σαμαράς καταγγέλλει συμμορίες!

Ο πρώην πρωθυπουργός που με παράνομες εντολές σε παραδικαστικό κύκλωμα συνέλαβε και φυλάκισε ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ τους πολιτικούς του αντιπάλους, την Χρυσή Αυγή τολμά και μιλά για παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη.

Ο αμετανόητος Αντώνης Σαμαράς με αφορμή την υπόθεση Novarits δήλωσε για τις εναντίον του κατηγορίες: «Κοιτάξτε, από την πρώτη ημέρα είχα πει ότι είναι συμμορία. Και όσοι τότε δεν το πίστευαν, σήμερα το πιστεύουν. Η ιστορία αυτή πρέπει να καθαρίσει σε βάθος και μέχρι τέλους!».

Του απαντάμε για την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής με την ίδια ακριβώς δήλωση: «Από την πρώτη ημέρα είχαμε πει για την συμμορία Σαμαρά. Και όσοι τότε δεν το πίστευαν, σήμερα το πιστεύουν. Η ιστορία αυτή πρέπει να καθαρίσει σε βάθος και μέχρι τέλους!».

Το επόμενο βήμα της αθώωσης και της δικαίωσης της Χρυσής Αυγής είναι οι συμμορίτες πολιτικοί και παραδικαστικοί να λογοδοτήσουν για την σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής. 

Exit mobile version