Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μόνο το Brexit δεν αρκεί… Νέα τζιχαντιστική επίθεση στο Λονδίνο – 3 τραυματίες

Μόνο το Brexit δεν αρκεί... Νέα τζιχαντιστική επίθεση στο Λονδίνο - 3 τραυματίες

Μπορεί η Μεγάλη Βρετανία να αποχώρησε από την ΕΕ, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν συνεχίζει να υφίσταται τις συνέπειες του πολυπολιτισμού και τις ισλαμικής εισβολής στο Νησί.

Μια ακόμη τζιχαντιστική επίθεση έλαβε χώρα στο Λονδίνο, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τριών πολιτών από το μαχαίρι του δράστη.

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι η επίθεση ήταν «ισλαμιστικού χαρακτήρα». Μάλιστα σύμφωνα πάντα με τις αρχές, ο δράστης, τον οποίος η αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε, έφερε πάνω του έναν ψεύτικο «μηχανισμό».

Σε ανακοίνωση, η Μητροπολιτική Αστυνομία διευκρίνισε ότι πράκτορες αντιτρομοκρατικής μονάδας βρίσκονταν εκεί «στο πλαίσιο μιας προληπτικής επιχείρησης», υποδηλώνοντας ότι ο δράστης της επίθεσης παρακολουθείτο, όπως είχαν μεταδώσει βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

«Ένας μηχανισμός βρέθηκε πάνω στο σώμα του ύποπτου, τον οποίο παρακολουθούσαν ειδικοί αστυνομικοί. Διαπιστώθηκε γρήγορα ότι πρόκειται για ψεύτικο μηχανισμό», δήλωσε η Λούσι Ντ΄Ορσι, αξιωματικός της Μητροπολιτικής Αστυνομίας.

«Το περιστατικό κρίθηκε γρήγορα ότι είναι τρομοκρατική ενέργεια ισλαμιστικού χαρακτήρα», ανέφερε σε ανακοίνωση.

Exit mobile version