Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μητσοτάκης… ο πρώτος εν ενεργεία πρωθυπουργός που προσβάλει την ίδια του την χώρα!

Μητσοτάκης... ο πρώτος εν ενεργεία πρωθυπουργός που προσβάλει την ίδια του την χώρα!

“Οθωμανική μικρή επαρχία” χαρακτήρισε το σκλαβωμένο για 400 χρόνια, αλλά πάντοτε περήφανο Ελληνικό Έθνος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση της “Πρωτοβουλίας 1821-2021”, που μέσα στο νεοταξίτικο μυαλό του έχει μετατραπεί σε ένα κράτος πρότυπο της Βαλκανικής και έχει οργανώσει μια κοινωνία “δεκτική σε κάθε καινοτομία και έτοιμη για κάθε νέο στοίχημα”.

Στις 31 Ιανουαρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα πλαίσια της φιέστας “Πρωτοβουλία 1821-2021” χαρακτήρισε το περήφανο Ελληνικό Έθνος των χρόνων της ανυπόφορης τουρκικής σκλαβιάς ως μια μικρή οθωμανική επαρχία.

Πραγματικά μια απίστευτη δήλωση, ίσως δεν υπάρχει προηγούμενο περιστατικό στα παγκόσμια χρονικά που ένας πρωθυπουργός εν ενεργεία να προσβάλει άμεσα το Λαό και τη χώρα του σε δημόσια ομιλία του.

Οι δηλώσεις του Μητσοτάκη είχαν μια πολύ πονηρή συνέχεια. Ο αρχηγός της ΝΔ χαρακτήρισε την Ελληνική Κοινωνία ως δεκτική σε κάθε καινοτομία και έτοιμη για κάθε νέο στοίχημα.

Η μετάφραση των παραπάνω είναι ότι στο μυαλό του Μητσοτάκη οι Έλληνες θα δέχονται αιώνια οποιαδήποτε αναταραχή και βία στην εσωτερική τους ασφάλεια από τους λαθρομετανάστες, θα αφήνουν τους κακοποιούς να τους ληστεύουν μέσα στα σπίτια τους και να κλέβουν τα αυτοκίνητα τους, θα δέχονται αγόγγυστα την υπερφορολόγηση, θα πληρώνουν μισό εκατομμύριο ευρώ για μια σταγόνα δίκτυ στο Αιγαίο και θα παραδώσουν την ενεργειακή τους περιουσία των υδρογονανθράκων στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο στους τούρκους.

Τα σχέδια του για διάλυση της Πατρίδας και αφανισμό του Έθνους θα ανατρέψουν οι Έλληνες Εθνικιστές!

Exit mobile version