Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για κάποιους που τώρα θυμήθηκαν τις σχέσεις Μητσοτάκη και Siemens

Για κάποιους που τώρα θυμήθηκαν τις σχέσεις Μητσοτάκη και Siemens

To in.gr είναι γνωστό εκδοτικό συγκρότημα, το οποίο στήριξε με κάθε τρόπο την Νέα Δημοκρατία και μάλιστα μέσα στα πλαίσια της βοήθειάς του αυτής συκοφαντούσε συνεχώς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  ότι συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρόσφατα άρχισε να κτυπάει την κυβέρνηση μετά από την σύγκρουση που υπήρξε για συγκεκριμένη τροπολογία σε νομοσχέδιο.

Έτσι, στο in.gr είδαμε δημοσίευμα με τίτλο “Πέντε βόμβες για την κυβέρνηση Μητσοτάκη”, στο οποίο μιλάει για την μείωση στις συντάξεις, την μείωση στους μισθούς, πράγματα τα οποία ανακάλυψε τώρα, ενώ δεν παραλείπει να επιτεθεί στον Μητσοτάκη γιατί έχει μεσοτοιχία βίλα με τον Χριστοφοράκο της Siemens!

Απ’ ό,τι φαίνεται, το παιχνίδι “χοντραίνει” και πρόκειται να δούμε πολλά… Πόσο μάλλον, που πίσω από τα δημοσιεύματα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει πίεση για δημιουργία νέου πολιτικού σχηματισμού με σφραγίδα Σαμαρά.

Σύμφωνα με την άποψή μας, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε άλλο από πίεση και απειλή, προκειμένου να τους κάνει ο Μητσοτάκης αυτά που θέλουν.

Σύμφωνα μάλιστα με τις διαρροές από το συγκρότημα, στην άμεση επιρροή του είναι τρεις τουλάχιστον υπουργοί και περισσότεροι από είκοσι βουλευτές.

Exit mobile version