Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εξαιρούμενο σημείο

Μία ιδιαιτέρως ανατριχιαστική είδηση είδε το φως της δημοσιότητος πριν λίγες μόνον ημέρες.

Ο κ. Χάρης Παπαϊωάννου, είναι Έλληνας Ολυμπιακός Πρωταθλητής του τζούντο (Ατλάντα 1996), σήμερα αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού. Διαμένει στα Εξάρχεια σε υπερυψωμένο ισόγειο. Κάποια στιγμή είδε κάτω από το παράθυρό του τρεις “πρόσφυγες” να του σπάνε το αυτοκίνητο. Πήδηξε από το παράθυρο και βούτηξε τον ένα δράστη ενώ οι άλλοι δύο το έσκασαν. Ο “πρόσφυγας” έβγαλε ένα μαχαίρι με λάμα 25 εκατοστών και του είπε «θα σε σφάξω π…».

Ο κ. Παπαϊωάννου, με την ψυχραιμία του εκπαιδευμένου τζουντόκα, του απέσπασε το μαχαίρι, το πέταξε μακριά και τον ακινητοποίησε. Στο μεταξύ η αδελφή του από το διαμέρισμα, καλούσε την αστυνομία, η οποία «όλο ερχόταν».

Πέρασε σχεδόν μισή ώρα και διάφοροι αλληλέγγυοι είχαν μαζευτεί στο σημείο και φώναζαν στον κ. Παπαϊωάννου να τον αφήσει να φύγει!

Επίσης η συμμορία των προσφύγων επέστρεψε, με μεγαλύτερη δύναμη, καμιά δεκαριά τώρα. Κρατούσαν λοστάρια και άρχισαν να πετούν πέτρες και καπάκια φρεατίων (!) στον κόσμο. Οι αλληλέγγυοι διαλύθηκαν πανικόβλητοι και ο ακινητοποιημένος “πρόσφυγας”, το έσκασε.

Στο μεταξύ, η αδελφή του κ. Παπαϊωάννου, πήρε τελικά απάντηση από την αστυνομία ότι «δεν μπορούν να στείλουν όχημα, λόγω σημείου»!

Μια περαστική ηλικιωμένη κυρία είδε το όλο περιστατικό και πήγε στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων και ενημέρωσε. Τότε δύο αστυνομικοί με πολιτικά, πήγαν στο σπίτι του κ. Παπαϊωάννου με τα πόδια (!) και τον πήγαν στο τμήμα, όπου αναγνώρισε τους τρεις δράστες, που ήταν σεσημασμένοι Αλγερινοί και μέλη μιας μεγάλης συμμορίας με έδρα τα Εξάρχεια.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Ολυμπιονίκης τόνισε ότι, «ήθελε να μου πάρει την ζωή, αν ήταν στη θέση μου κάποιος μη εκπαιδευμένος, θα είχαμε θύμα».

Τα συμπεράσματα από αυτή την ιστορία είναι τραγικά.

Κατ’ αρχήν, μάθαμε επισήμως ότι, υπάρχουν «σημεία» στα οποία η Ελληνική Αστυνομία δεν στέλνει οχήματα! Δηλαδή εξαιρούμενα σημεία από το λειτούργημά της! Και μάλιστα τέτοιο σημείο, υπάρχει στο κέντρο της Πρωτεύουσας, στα Εξάρχεια!

Επίσης μάθαμε ότι, σήμερα για να διαβιείς στην Αθήνα με σχετική ασφάλεια, καλό είναι να είσαι Ολυμπιονίκης του τζούντο! Κάθε άλλος άνθρωπος είναι υποψήφιο θύμα.

Τέλος επιβεβαιώσαμε ότι, στα Εξάρχεια (τουλάχιστον) υπάρχει μια διεστραμμένη και ρατσιστική μερίδα συμπολιτών μας, που όταν βλέπει κάποιον να κραδαίνει μαχαίρι και να κλέβει αυτοκίνητο, παίρνει το μέρος του, μόνο και μόνο γιατί το δέρμα του είναι σκούρο.

Οι ψευτιές και οι υποκρισίες των πολιτικών, για ασφάλεια, για αποτελεσματική αστυνομία και για σερίφηδες Χρυσοχοϊδηδες, καταρρέουν καθημερινά. Το ερώτημα είναι, πόσους αθώους πολίτες θα σκοτώσουν τα συντρίμμια.

ΜΥΡΜΙΔΟΝΑΣ

Exit mobile version