Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θρασύτατος «Μπουμπούκος» Γεωργιάδης: η προστασία της πρώτης κατοικίας βλάπτει την οικονομία!

Θρασύτατος «Μπουμπούκος» Γεωργιάδης: η προστασία της πρώτης κατοικίας βλάπτει την οικονομία!

Ανάλγητος, άκαρδος, άσπλαχνος. Οποιονδήποτε από αυτούς τους χαρακτηρισμούς και να προσδώσει κάποιος στον «κωλοτούμπα» πολιτικάντη της ΝΔ Σπύρο-Άδωνι Γεωργιάδη θα πέσει μέσα.

Μιλώντας αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών για το θέμα της πρώτης κατοικίας, ο υπουργός Ανάπτυξης εμφανίστηκε ως εντολοδόχος των τραπεζών, τις οποίες οι Έλληνες έχουν χρυσοπληρώσει μέσω τριών ανακεφαλαιοποιήσεων, δίνοντας μήνυμα μαζικών κατασχέσεων. «Απόλυτη προστασία πρώτης κατοικίας δεν υπάρχει σε καμία προηγμένη οικονομία και ούτε πρέπει να υπάρχει. Είναι και ζημία για την οικονομία να υπάρχει» είπε χωρίς ίχνος ντροπής για όσους στενάζουν κάτω από τον τραπεζικό ζυγό.

Ο πολιτικός, που ξεπέρασε τα όρια της υποτέλειας γιορτάζοντας τα γενέθλιά του στους δροσερούς κήπους της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, αυτός που δήλωσε ότι «αγαπά» τον τοποτηρητή της Μέρκελ, τον ανεκδιήγητο Φούχτελ, δηλώνει σήμερα εντελώς ψυχρά και κυνικά ότι εκείνοι που κακοτύχησαν στο θέμα του σπιτιού τους βλάπτουν την οικονομία!

Αλήθεια, τα εκατοντάδες δανικά (και αγύριστα) εκατομμύρια που χρωστάει η ΝΔ εδώ και πολλά χρόνια στις τράπεζες δεν βλάπτουν την οικονομία; Ας κοιτάξει ο θρασύτατος Γεωργιάδης και οι όμοιοί του στην ΝΔ να πληρώσουν επιτέλους τα όσα χρωστάνε στις τράπεζες και ας μην προκαλούν ασύστολα τον Ελληνικό Λαό με τις επιδείξεις αναλγησίας που κάνουν εις βάρος του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Exit mobile version