Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

O Βελόπουλος στα διαλείμματα των τηλεπωλήσεων για τις κηραλοιφές βυθίζει τουρκικά πλοία!

O Βελόπουλος στα διαλείμματα των τηλεπωλήσεων για τις κηραλοιφές βυθίζει τουρκικά πλοία!

Σοβαρότης Μηδέν από τον “τηλεσωτήρα” Βελόπουλο – “Βομβάρδισε” με… μοντάζ το Οruc Reis στο twitter για ψηφοθηρικούς λόγους

Η “ήπια δύναμη της Ελληνικής Λύσης “, όπως αναφέρει και ο επίσημος ισότοπος του κόμματος του μνημονιακού Βελόπουλου, μεταμορφώθηκε σε μοντάζ ανατίναξης του Oruc Reis για ψηφοθηρικούς λόγους.

Όσα μοντάζ και να κάνει ο Βελόπουλος, η πραγματικότητα είναι ότι το κόμμα του δεν διαθέτει ούτε στελέχη, ούτε θέσεις, ούτε την στοιχειώδη σοβαρότητα. Για την ακρίβεια είναι άκρως γελοίο να εκτοξεύονται φανταστικά πυραυλάκια εναντίον τουρκικών σεισμογραφικών που πραγματικά παραβιάζουν την Ελληνική θαλάσσια κυριαρχία εν μέσω διαλλειμάτων των τηλεπωλήσεων για κηραλοιφές.

Η αντιμετώπιση της τουρκικής προκλητικότητας απαιτεί σοβαρές και συνδυασμένες κινήσεις στην διπλωματική σφαίρα και στις στρατιωτικές προμήθειες.

Αν η Χρυσή Αυγή ήταν σήμερα στην βουλή θα πίεζε προς τις εξής κατευθύνσεις:

1. να ενδυναμώσει η Ελλάδα τις διπλωματικές σχέσεις με άλλες χώρες ξανακερδίζοντας τον σεβασμό που έχει χαθεί στα χρόνια των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης και

2. να εξοπλιστούν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις με οπλικά συστήματα που να ταιριάζουν στο σωστό Δόγμα της Υψηλής Στρατηγικής της Πατρίδας μας, με ιδιαίτερη έμφαση στο Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα με την Κύπρο.

Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής σχετικά με την ανάσχεση της τουρκικής επιθετικότητας αλλά και της στενά συνδεδεμένης με αυτή αθρόας λαθρομετανάστευσης ξανακερδίζουν τους Έλληνες πολίτες. Η παρένθεση του Βελόπουλου έχει κοντή ημερομηνία λήξης, όπως και οι κηραλοιφές του.

Exit mobile version