Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αιματηρές συμπλοκές μεταξύ πακιστανών-αλγερινών στην Θεσσαλονίκη

Αιματηρές συμπλοκές μεταξύ πακιστανών-αλγερινών στην Θεσσαλονίκη

Δεν αποτελεί πλέον είδηση, αλλά καθημερινή πραγματικότητα οι συμπλοκές μεταξύ λαθρομεταναστών στην Θεσσαλονίκη. Έτσι, λοιπόν, και την Κυριακή άλλο ένα επεισόδιο, μεταξύ πακιστανών και αλγερινών, συνέβη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προκαλώντας για πολλοστή φορά ανασφάλεια στους κατοίκους της περιοχής.

Αυτή την φορά, περίπου 10 άτομα συνεπλάκησαν στην οδό Κ. Κρυστάλλη, κοντά στην πλατεία Αντιγονιδών. Οι εμπλεκόμενοι κρατούσαν καδρόνια και μαχαίρια και έπεσε πολύ ξύλο ανάμεσά τους. Λίγο αργότερα εντοπίστηκαν στο σημείο ένα κουζινομάχαιρο και ένα σπασμένο γυάλινο μπουκάλι.

Οι λόγοι για τους οποίους εκτυλίχτηκε το περιστατικό είναι άγνωστοι, αν και κάποιοι πιθανολογούν ότι πρόκειται για κόντρες συμμοριών που πουλάνε λαθραία τσιγάρα. Κατά την διάρκεια της σύγκρουσης τραυματίστηκαν δύο άτομα και μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Η αστυνομία προχώρησε σε δύο προσαγωγές και διεξάγει έρευνα για το συμβάν. Την ίδια ώρα, κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής δηλώνουν ότι η εγκληματικότητα έχει «χτυπήσει κόκκινο», καθώς φοβούνται να περπατήσουν ακόμα και απογευματινές ώρες, διότι τέτοιου είδους περιστατικά «δεν έχουν ώρα»!

Άλλο ένα θλιβερό περιστατικό ανομίας, στο οποίο οι εκτός τόπου και χρόνου και κλεισμένοι στην ασφάλεια των ψευδαισθήσεων των μικρόκοσμών τους «αντιρατσιστές» ούτε μπορούν ούτε θέλουν να δώσουν απαντήσεις-εξηγήσεις για ευνόητους λόγους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Exit mobile version