Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν η Χρυσή Αυγή είπε ΟΧΙ στον εκλογικό νόμο του ΣΥΡΙΖΑ

Όταν η Χρυσή Αυγή είπε ΟΧΙ στον εκλογικό νόμο του ΣΥΡΙΖΑ

Μία ακόμη απάντηση από τα πρακτικά της Βουλής για τους ψεύτες της Νέας Δημοκρατίας και τους γλύφτες συνοδοιπόρους της, που παριστάνουν τους ακροδεξιούς και οι οποίοι, όλοι αυτοί έλεγαν και λένε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεργάστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Από τα πρακτικά της Βουλής λοιπόν το παρακάτω απόσπασμα από την ομιλία του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν ψήφισε τον εκλογικό νόμο του ΣΥΡΙΖΑ:

“Κύριε Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι Βουλευτές, πάρτε το απόφαση: Η Χρυσή Αυγή δεν είναι δεδομένη. Οι Χρυσαυγίτες δεν είναι όμηροι. Η Χρυσή Αυγή είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, δυναμικά ανεβαίνει και εκφράζει τη θέληση του ελληνικού λαού, ακόμη και αυτών που σήμερα ψιθυρίζουν και δεν φωνάζουν. Όλα δείχνουν πως ό,τι και να κάνετε, η Χρυσή Αυγή θα παραμείνει η τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου.

Από πλευράς ιδεολογικής, η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Ούτε Μαρξ ούτε Ροκφέλερ. Ούτε στα ορφανά του Μαρξ ούτε στους λακέδες του καπιταλισμού. Ιδέα μας είναι ο εθνικισμός, που ο άνεμός του φυσάει σε ολόκληρη την Ευρώπη. Αυτός είναι και ο μεγάλος κίνδυνος, ο οποίος σας φοβίζει.

Η Χρυσή Αυγή απέδειξε με τη μη συμμετοχή της σε όλη αυτή τη διαδικασία ότι δεν είναι «ουρά» ουδενός, ότι υπηρετεί το έθνος και την αλήθεια και αυτό θα συνεχίσει να κάνει.

Δεν συμμετέχουμε, λοιπόν, σε αυτό το παιχνίδι. Η ώρα της Χρυσής Αυγής έρχεται. Απ’ όλη αυτή τη διαδικασία εμάς να μας αφήσετε απ’ έξω. Δεν θα συμμετέχουμε. Καληνύχτα σας.”

Exit mobile version