Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για δεύτερη ημέρα σε κατάσταση «πολιορκίας» η Μυτιλήνη – Σύριζα: Φταίει η… αστυνομία!

Για δεύτερη ημέρα σε κατάσταση «πολιορκίας» η Μυτιλήνη – Σύριζα: Φταίει η… αστυνομία!

Για δεύτερη ημέρα συνεχίζεται η «πολιορκία» της Μυτιλήνης από λαθρομετανάστες και όπως είδαμε από χθες, οποιαδήποτε στιγμή θέλουν, μπορούν να δημιουργήσουν σκηνικό χάους στις πόλεις και στα χωριά μας. Τον γύρο των ΜΜΕ κάνει ήδη η εικόνα της νεαρής αλλοδαπής που επιχειρεί να αφαιρέσει όπλο αστυνομικού.

Ασφαλώς και για την σημερινή κατάσταση δεν φταίει μόνον η Ν.Δ., αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ και όσοι γενικά κυβέρνησαν από το 1990 μέχρι σήμερα και δεν προστάτευσαν τον ελληνικό λαό από αυτή την εισβολή. Το θράσος του ΣΥΡΙΖΑ όμως δεν έχει κανένα όριο όταν με αφορμή τα μεγάλα επεισόδια στην Μυτιλήνη έβγαλε ανακοίνωση που λέει ότι φταίνε τελικά τα… ΜΑΤ! Διαβάστε ένα απόσπασμα από αυτήν:

«Οι τραγικές εικόνες που εκτυλίσσονται σήμερα στη Μόρια, όπου δυνάμεις των ΜΑΤ επιτίθενται σε πρόσφυγες που διαμαρτύρονται για τις συνθήκες διαβίωσης κάνοντας χρήση χημικών ακόμα και ενάντια σε ανήλικα παιδιά, είναι απόρροια της πλήρους ανευθυνότητας με την οποία η κυβέρνηση Μητσοτάκη χειρίζεται το προσφυγικό ζήτημα… Με την ψηφοθηρική εκμετάλλευση του προσφυγικού προεκλογικά, τις ανεύθυνες εξαγγελίες για άμεση λύση, τη διολίσθηση σε μία μισαλλόδοξη και ρατσιστική ρητορική που δηλητηρίασε τις τοπικές κοινωνίες…»

Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ βεβαίως υπάρχει και μία αλήθεια ότι ο Μητσοτάκης και η Ν.Δ. έκαναν ασύστολη ψηφοθηρία προεκλογικά για να κόψουν ψήφους από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λέγοντας ότι θα διώξουν τους λαθρομετανάστες. Ποιος ξεχνάει την δήλωση Σαμαρά ότι οι Έλληνες θα πάρουν τις γειτονιές τους πίσω;

Exit mobile version