Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μάκης δεν κρατούσε τσεκούρι και έφυγε τρέχοντας…

Ο Μάκης δεν κρατούσε τσεκούρι και έφυγε τρέχοντας...

Πάνε οι καιροί της νεολαίας ΕΠΕΝ όταν έβγαιναν από τα γραφεία που πολιορκούντο με ό,τι εύρισκαν μπροστά τους και όχι φυσικά με τσεκούρια όπως γράφουν.

Φυγαδεύτηκε από τη πίσω πόρτα στην Βέροια ο φερόμενος και ως “ακροδεξιός” υπουργός της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης. Δεν ήλθαν τα πράγματα όπως περίμενε στην σύσκεψη με τους αγρότες, αφού έξω από την αίθουσα μαζεύτηκαν φίλαθλοι, που έριχναν κροτίδες, άναβαν πυρσούς και φώναζαν συνθήματα καθόλου κομψά για τον Μητσοτάκη.

Οι παριστάμενοι στην σύσκεψη αγρότες είπαν στον Βορίδη να μην ανησυχεί, αλλά αυτός ανησύχησε καθ’ όσον θυμάται πάντοτε την σοφή λαϊκή παροιμία “του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ”… 

Υπήρχε όμως και συνέχεια. Ο πρώην γραμματέας της νεολαίας της ΕΠΕΝ και σήμερα υπουργός της Ν.Δ. και στο παρελθόν βουλευτής του Καρατζαφέρη, επέστρεψε στο ξενοδοχείο του στην Θεσσαλονίκη και αμέσως μετά έξω από το ξενοδοχείο εγκαταστάθηκαν δύο διμοιρίες των ΜΑΤ!

Όσο για την πανηγυρική επίσκεψή στην Καβάλα, όπου τον περίμενε η Νομαρχιακή Επιτροπή της Ν.Δ., δεν έγινε ποτέ, αφού την ακύρωσε ο ίδιος και επέστρεψε άρον άρον στην Αθήνα.

Exit mobile version