Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν ο Σαμαράς αντιγράφει την Χρυσή Αυγή!

Όταν ο Σαμαράς αντιγράφει την Χρυσή Αυγή!

Ο Αντώνης Σαμαράς ήταν ο εμπνευστής και εκτελεστής ενός συμβολαίου πολιτικού θανάτου του εθνικιστικού κινήματος με σκοπό προφανή να πουλήσει την εξυπηρέτηση αυτή στα μεγάλα αφεντικά του. Προσπαθεί όμως τελευταία να παρουσιαστεί σαν υπερπατριώτης και εθνικά ευαίσθητος. Μέσα στα πλαίσια της προσπάθειάς του αυτής, έκανε μία πρωτοφανή γκάφα, για την οποία έγραψε τα παρακάτω η Εφημερίδα των Συντακτών:

“Έχει πλέον ξεφύγει ο πρώην πρωθυπουργός. Το Σάββατο το απόγευμα ο Αντώνης Σαμαράς ανάρτησε στο facebook και το twitter μια αφίσα για τους νεκρούς των Ιμίων (βλ. εικόνα από το facebook του κ. Σαμαρά). Μόνο που η αφίσα αυτή είναι χρυσαυγίτικης έμπνευσης. Τη χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια η Χρυσή Αυγή σε όλα τα διαδικτυακά της μέσα. Ενδεικτικά δημοσιεύουμε την ίδια αφίσα από το blog της Χρυσής Αυγής τον Ιανουάριο του 2015.”

Πράγματι, αυτή είναι η αλήθεια. Η αφίσα στο λογαριασμό του Σαμαρά είναι αφίσα της Χρυσής Αυγής και για να είμαστε ακριβείς, η εικόνα αυτή είχε σχεδιαστεί από Συναγωνιστή για ένα DVD που κυκλοφόρησε δωρεάν μαζί με την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”…

Exit mobile version