Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αλήθειες και ψέματα για την συγκέντρωση στο Μνημείο των Ιμίων

Αλήθειες και ψέματα για την συγκέντρωση στο Μνημείο των Ιμίων

Στην “εφημερίδα των Συντακτών”, η οποία επάξια πήρε την σκυτάλη του εθνομηδενισμού από την “Ελευθεροτυπία”, όχι πως άλλες φυλλάδες πάνε πίσω, ο γνωστός υβριστής και μάρτυρας κατηγορίας κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Ψαρράς έγραψε κείμενο για την συγκέντρωση προς τιμήν των Μεγάλων Νεκρών των Ιμίων, κείμενο στο οποίο διαστρέφει για μια ακόμη φορά την πραγματικότητα και από το οποίο και τα παρακάτω:

“Του Δημήτρη Ψαρρά: “…Την Παρασκευή ο Μιχαλολιάκος επιχείρησε αυτό που κάνει κάθε χρόνο, μια συγκέντρωση δηλαδή για να εκμεταλλευτεί τη μνήμη των τριών στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού που σκοτώθηκαν το 1996 όταν έπεσε το ελικόπτερο στα Ίμια. Το καινούργιο στοιχείο είναι ότι η συγκέντρωση αυτή δεν ανακοινώθηκε πουθενά, ούτε στην εφημερίδα ούτε στα διαδικτυακά μέσα της οργάνωσης. Η ειδοποίηση έγινε με κανόνες συνωμοτικότητας, με ανταλλαγή τηλεφωνημάτων, SMS και e-mails των μυημένων, λίγη ώρα πριν από τη συγκέντρωση. Το αποτέλεσμα ήταν να μαζευτούν λίγες δεκάδες χρυσαυγίτες στο πεζοδρόμιο μπροστά στη Λέσχη Αξιωματικών στη Ρηγίλλης, οι οποίοι κραύγαζαν τα πιο ακραία τους συνθήματα: «Στα Ιμια σκοτώθηκαν τρεις αξιωματικοί, Αλήτες, προδότες, πολιτικοί», «Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη, αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή», «Ακου, Αρχηγέ, και άκου το καλά, ξεφτίλισες το σύστημα ακόμα μια φορά».

Το είδος της συγκέντρωσης ομολόγησε ο ίδιος ο Αρχηγός, ο οποίος μίλησε μετά τον Κασιδιάρη και τον Παναγιώταρο, λέγοντας ότι «η σημερινή συγκέντρωση είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι το εθνικιστικό κίνημα είναι υπό διωγμόν. Μαζευτήκαμε στόμα με στόμα, μέσα από τηλέφωνα.»

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ

Για πρώτη φορά, μετά το 2015, κατόρθωσε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να ξεπεράσει τις παράνομες και αντισυνταγματικές αντισυγκεντρώσεις των αναρχοκομουνιστών και να κάνει προσκλητήριο νεκρών στον χώρο του Μνημείου, πράγμα το οποίο είχε απαγορευθεί στο Κίνημά μας επί τέσσερα ολόκληρα έτη! Ο Ψαρράς, παραπονείται γιατί δεν αναγγείλαμε την συγκέντρωσή μας, ούτως ώστε τα “συντρόφια” του να στήσουν μια αντισυγκέντρωση, να έλθουν και μερικές διμοιρίες των ΜΑΤ, όπως συνέβαινε κάθε χρόνο και να μη γίνει η συγκέντρωσή μας στον χώρο του Μνημείου!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκε τους τρεις Γενναίους Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού και πραγματοποιούσε την συγκέντρωση αυτή σε χρόνια πέτρινα, όταν δεν είχε καμία πολιτική-εκλογική προοπτική. Έτσι, λοιπόν, τα περί εκμεταλλεύσεως αποτελούν ψεύδος ασύστολο.

Πράγματι, η ειδοποίηση σε όσους ήσαν παρόντες έγινε χωρίς δημόσια αναγγελία, λίγη ώρα πριν από την συγκέντρωση και αυτό γιατί σε διαφορετική περίπτωση κράτος και παρακράτος, δεν θα επέτρεπαν να γίνει η συγκέντρωση! Μάλιστα, εξ αιτίας αυτού του τρόπου της δημοσιοποιήσεως, πολλοί συναγωνιστές και συναγωνίστριές μας δεν πληροφορήθηκαν για την συγκέντρωση και δεν ήταν παρόντες.

Τίποτε συνωμοτικό και καμία συνωμοσία δεν υπήρχε. Αυτό που πράγματι είναι γεγονός και το επαναλαμβάνουμε είναι ότι το Εθνικιστικό Κίνημα είναι υπό διωγμό και στον διωγμό αυτό συμμετέχουν από κοινού και νεοφιλελεύθεροι υποτακτικοί της παγκοσμιοποίησης, αλλά και κάθε είδους αναρχικά και κομμουνιστικά στοιχεία.

Exit mobile version