Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η “μεταναστευτική πολιτική” της ΝΔ οδηγεί σε κοινωνική έκρηξη

Η “μεταναστευτική πολιτική” της ΝΔ οδηγεί σε κοινωνική έκρηξη

Τα θλιβερά συμβάντα των τελευταίων 48 ωρών στα νησιά του Βορειανατολικού Αιγαίου και στη Λέρο, με τις εξεγέρσεις και τα πλιάτσικα των λαθρομεταναστών είναι το αποτέλεσμα της ανθελληνικής πολιτικής της ΝΔ που ήθελε αυτοδυναμία για να διώξει την ανθελληνική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις 3 Φεβρουαρίου 2020, μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα, λόγω της αποδεδειγμένα ανθελληνικής πολιτικής της ΝΔ, εκατοντάδες λαθρομετανάστες εξεγέρθηκαν, έκαψαν, λεηλάτησαν και κατέστρεψαν περιουσίες Ελλήνων πολιτών αλλά και του Ελληνικού Δημοσίου.

Τα γεγονότα στην Λέσβο ήταν εξαιρετικώς ανησυχητικά. Ανεξέλεγκτες ορδές λαθρομεταναστών εξεγέρθηκαν στην Μόρια και στην Παναγιούδα. Άλλοι αφροασιάτες εισέβαλαν στον σταθμό παραγωγής ενέργειας της ΔΕΗ που βρίσκεται κοντά στην πόλη της Μυτιλήνης. Είδαμε μέχρι και αλλοδαπή να επιχειρεί να αρπάξει όπλο αστυνομικού με ασπίδα τα παιδιά της. Νοτιότερα στην Λέρο, άλλοι λαθρομετανάστες λεηλάτησαν στην κυριολεξία τον εξοπλισμό του νοσοκομείου.

Δυστυχώς αυτά είναι τα πιο πρόσφατα περιστατικά, αφού εδώ και πολλούς μήνες, λαθρομετανάστες πλιατσικολογούν και φέρνουν την κοινωνική ανησυχία σε όλα τα Ελληνικά νησιά.

Μόνη διέξοδος οι θέσεις της Χρυσής Αυγής στο διογκούμενο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και του λαθρεποικισμού που θα οδηγήσει σε κοινωνική έκρηξη.

Exit mobile version